آرد یکی از مهمترین موادی است که برای تهیه حلوا از آن استفاده میکنند. اما اینکه آرد حلوا آرد نانوایی باشد و یا آرد شیرینیپزی و … از جمله سوالاتی است که در این مقاله قصد داریم به آن پاسخ دهیم. با سایت آشپزی فودرز همراه باشید.
حلوا چیست و چند نوع است؟
حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. بهطور مثال در پخت و تهیه رنگینک از حلوای سیاه یا ترحلوا استفاده میشود. از انواع مشهور حلوا میتوان به ترحلوا، حلوا شکری، حلواهویج، حلواگردویی، حلوا ارده، حلوا لوز، حلوادورنگ و غیره اشاره کرد.
با وجود اینکه حلوا انواع بسیار زیاد و مختلفی دارد ولیکن هرجا صحبت از حلوا میشود فکر افراد به سمت همان حلوای آرد میرود که برای فاتحه خواندن بر سر مزار و سنگ قبر اموات پخش میشود، میرود. در ادامه به سوالات متداول کاربران در خصوص تهیه حلوا پاسخ خواهیم داد با ما همراه باشید.
آرد حلوا چیست؟
آرد مورد استفاده برای تهیه حلوا، معمولا آرد گندم است. برای تهیه حلوا بهتر است از آرد نان سنگک استفاده کنید. حلوای تهیه شده از این آرد حلوای لطیفتر و خوش طعمتری خواهد بود.
علت شل شدن حلوا چیست؟
اگر میزان شربت موجود در حلوای شما زیاد باشد، حلوا شل خواهد شد. برای رفع این مشکل کافیست مقداری بیشتر حلوا را روی گاز قرار داده تا مایع اضافه آن بخار شود. البته باید توجه داشته باشید که این کار کیفیت حلوای شما را کاهش خواهد داد. به همین دلیل توصیه میشود شربت را کمکم به حلوا اضافه کنید. همچنین اگر از روغن مایع برای تهیه حلوا استفاده کنید احتمال شل شدن حلوا زیاد خواهد بود.
علت گلوله شدن آرد حلوا چیست؟
علت گلوهگلوله شدن حلوا این است که آرد را قبل از پختن الک نکردهاید. حتما قبل از شروع به پخت آرد را به خوبی الک کنید.
سایر حلواهای خوشمزه ای که باید آنها را امتحان کنید