کیک اسفنجی که با خامه و باتر کریم پر شده و روی آن را میوههای تازه و چیپس شده قرار گرفته چیزی بیشتر از یک دسر هیجان انگیز است. این همان چیزی است که شما را وسوسه میکند رژیم خود را بشکنید! اما این جذابیت به خاطر کیک اسفنجی است یا فیلینگهایی که کیک با آن پر شده؟ به نظر ما نقش فیلینگها بسیار بیشتر از یک کیک اسفنجی است. به همین دلیل در اینجا قصد داریم شما را با انواع کرم برای فیلینگ کیک آشنا کنیم. لیستی که در ادامه آن را معرفی میکنیم ترتیب خاصی ندارد و شما میتوانید براساس ذائقه خود یکی را انتخاب و کیک پزی را شروع کنی. با مجله آشپزی فودوتو همراه ما باشید.
انواع کرم برای فیلینگ کیک
راههای زایدی برای فرم دادن و زیباتر کردن انواع کیک وجود دارد. فیلینگها بدون شک نقش بسیار پر رنگی در این مسیر برای شما خواهند داشت. به همین دلیل در ادامه قصد داریم چند نوع کرم فیلینگ کیک که کاربر زیادی دارند را به شما معرفی کنیم. باتوجه به موجود بودن مواد اولیه و ذائقهتان یکی را انتخاب کنید.
گاناش
گاناش ترکیبی از خامه و شکلات است که برای تهیه ترافل و روکش انواع کیک استفاده میشود. بافت گاناش به نسبت خامه به شکلات بستگی دارد. هرچه مقدار خامه بیشتر باشد، گاناش بافت نرم و روانتری پیدا میکند و در دمای اتاق به شکل مایع در میآید و برای روکش کیکها مناسب است. هرچه میزان شکلات گاناش بیشتر باشد، گاناش سفتتر میشود و برای درست کردن ترافل و شکلاتهای قالبی استفاده میشود. {طرز تهیه گاناش}
باترکریم
باترکریم یا کرم کره ای در سادهترین حالت خود ترکیب کره و پودر قند و کمی شیر یا خامه است که با هم زدن زیاد به یک کرم نرم تبدیل شدهاند. معمولا به باترکریم وانیل یا طعم دهندههای دیگر و رنگ خوراکی هم در صورت نیاز اضافه میشود. در باترکریم آمریکایی نسبت پودر قند به کره معمولا 2 به 1 است به همین دلیل این باتر کریم بسیار شیرین است. همچنین این نوع باتر کریم وقتی در معرض هوا قرار بگیرد کمی سفت میشود. از باترکریم برای تزیین انواع کیک اسفنجی و کاپ کیک استفاده میشود. {طرز تهیه باترکریم}
خامه فرم گرفته
خامه فرم گرفته خامهای است که برای تزیین روی کاپ کیک و انواع شیرینی و دسر به کار میرود. چیزی که خامه فرم گرفته را منحصر به فرد میکند، بافت آن است. علت فرم گرفتن این خامه درصد چربی بالای موجود در آن است. وقتی که خامه پرچرب با همزن زده میشود، حبابهای هوا به داخل بافت آن نفوذ میکنند و با کمک چربی موجود در خامه، تودهای از حباب هوا را تشکیل میدهند. به همین دلیل است که حجم خامه بعد از زده شدن دو برابر میشود. {طرز تهیه خامه فرم گرفته با خامه صبحانه}
دولسه دلچه
دولسه دلچه در لغت به معنای شیر شیرین شده است. گفته میشود دولسه دلچه برای اولین بار در آمریکای لاتین با حرارت دادن آرام شیر درست شده است. از دولسه دلچه برای تهیه انواع کیک و کاپ کیک و دسر میتوانید استفاده کنید. دلسه دلچه صنعتی از حرارت دادن مخلوط شیر، شکر، وانیل برای مدت طولانی بدست میآید. از دولسه دلچه به عنوان فیلینگ کیک و کاپ کیک و کوکی میتوانید استفاده کنید. همچنین دولسه دلچه با قهوه و بستنی هم طعم خوبی دارد. {طرز تهیه دولسه دلچه}
کرم پاتیسیر
کرم پاتیسیر یا کرم پاستری، یک نوع کاستارد است که برای درست کردن انواع دسر کاربرد دارد. یاد گرفتن طرز تهیه کرم پاتیسیر یکی مهارتهایی است که برای درست کردن انواع دسر و شیرینی به کار شما خواهد آمد. کرم پاتیسیر با زرده تخم مرغ و نشاسته ذرت درست میشود و بافت غلیظ و خوشمزهای دارد که میتوانید از آن برای فیلینگ انواع تارت، شیرینی اکلر فرانسوی، نان خامهای و انواع کیک و پودینگها استفاده کنید. {طرز تهیه کرم پاتیسیر}
کرم کارامل
لغت کارامل از واژه لاتین کالاملوس به معنی نیشکر گرفته شده است. سس کارامل مادهای است که در شیرینی پزی کاربرد بسیار زیادی دارد، رنگ آن نارنجی متوسط تا تیره است و از با گرم کردن شکر و ترکیب آن با خامه درست میشود. از سس کارامل میتوان به عنوان طعم دهنده در انواع پودینگها و دسرها و بستنیها استفاده کرد. با سس کارامل میتوانید انواع آب نبات، دسر، تاپینگ، و شیرینیجات را درست کنید. {طرز تهیه کرم کارامل}
کرم پنیری
یکی از انواع کرم برای فیلینگ کیکها، کرم پنیری است. برای تهیه این نوع فیلینگ کافیست مقداری پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای (کم نمک) را با شیر و شکر مخلوط کنید و به کیک اضافه کنید. البته معمولا از این فیلینگ برای تهیه انواع کاپ کیک، کیک هویج و … استفاده میشود. برای درست کردن این کرم پنیری خوشمزه میتوانید به جای شیر از خامه فرم گرفته هم استفاده کنید. ابتدا پنیر خامه ای را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد، سپس شکر را با پنیر خامه مخلوط کنید تا کاملا یکدست و نرم شوند و در مرحله آخر خامه فرم گرفته را اضافه کنید و مخلوط کنید.