مواد لازم
- 6 عدد تخم مرغ
- 1 و نیم پیمانه شکر
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- 1 پیمانه شیر به دمای محیط رسیده
- 1 پیمانه روغن مایع
- 3 پیمانه آرد
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 6 قاشق پودر کاکائو
مراحل پخت
مرحله اول :
تخم مرغ ها رو تو کاسه بشکنید و بهش شکر و وانیل رو اضافه کنید خوب هم بزنید که کشدار و غلیظ بشه با همزن برقی پنج دقیقه هم بزنید کافیه اما با همزن دستی باید تا غلیظ شدنش و کرم رنگ شدنش هم بزنید
مرحله دوم :
حالا شیر و روغن مایع رو اضافه کنید و کمی هم بزنید
مرحله سوم :
آرد و بیکینگ پودر رو الک کنید و به موادتون بیفزایید
مرحله چهارم :
حالا مواد رو دوقسمت کنید و به یک ظرف پودر کاکائو رو اضافه کنید و هم بزنید. قالب رو چرب کنید
مرحله پنجم :
اگه می خواهید مثل من دو رنگش قاطی بشه و پلنگی در بیاد اول مایه ی سفید رو کف قالب بریزید بعد مایه ی قهوه ای رو بریزید و با خلال دندون کمی دورانی مایه ی قهوه ای رو قاطی کنید
مرحله ششم :
اما اگه می خواین دو رنگش جدا باشه اول مایه ی قهوه ای که غلیظ تره روکف قالب بریزید و بعد مایه ی سفید رنگ رو
مرحله هفتم :
تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 45 دقیقه بذارید که بپزه. قبل نیم ساعت در فر رو باز نکنید که پفش نخوابه بعد از 45 دقیقه خلال دندون تو کیک فرو کنید اگه به خلال نچسبید یعنی پخته بذارید خنک بشه بعد از قالب در بیاریدش
مواد لازم
- 3 عدد تخم مرغ
- 1 پیمانه شکر
- 1 ق چ خوری وانیل
- 1/2 پیمانه شیر
- 1/2 پیمانه روغن
- 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
- 1 پیمانه آرد گندم
- 1 قاشق مرباخوری پوست پرتقال رنده شده
مراحل پخت
مرحله اول :
تخم مرغ ها رو به همراه وانیل و شکر خوب هم بزنید تا کشدار و کرمی رنگ شود.
مرحله دوم :
روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله سوم :
آرد و بیکینگ پودر ۳بار الک کنید و همراه با رنده پوست پرتقال به دیگر مواد اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی به شکل دروانی هم بزنید.
مرحله چهارم :
داخل قالب کاغذ روغنی بذارید و مواد کیک رو داخل قالب بریزید و در فر دستساز از قبل گرم شده به مدت ۴۵دقیقه روی حرارت خیلی کم قرار دهید.