مواد لازم

  • 5 لیوان برنج،
  • 3 ق غ زرشک،
  • زعفران، به میزان لازم
  • 2 عدد ران مرغ
  • 1 عدد پیاز،
  • ادویه، نمک، فلفل سیاه، و زردچوبه

 

مراحل پخت

مرحله اول :
برنج رو آبکش کنید و کنار بذارید، ته قابلمه نون یا سیب زمینی بندازید بعد برنج رو بریزید داخلش و به نیت پنح تن شش حفره و اسم خداوند با دسته کفگیر بزنید، برکت میده به غذاتون، الله، محمد، علی، فاطمه، حسن و حسین

مرحله دوم :
بعد در قابلمه رو ببندید و بذارید برنجتون دم بکشه، حالا پیاز رو داخل ماهیتابه سرخ کنید به صورت خلالی مرغو بذارید روی پیازها تا به مرور سرخ بشه خوب که هردو طرف پخت و سرخ شد زعفران وادویه ها رو بهش اضافه کتید و آبلیمو حالا درشوبزارید تا مجددا مواد به خوردشون بره،

مرحله سوم :
بعد زیرشو خاموش کنید وداخل ظرف سرو بکشید، حالا زرشک تازه رو با کمی روغن سرخ کنیدو با زعفران و پنج قاشق برنج مخلوط کنید و برنجتونو باهاش تزیین کنید نوش جانتون

digche