سوپ جوپرک شیر و مرغ

مواد لازم

  • 3 پیمانه جو پرک
  • 10 عدد قارچ
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 1 عدد هویج بزرگ
  • ادویه (نمک فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه)
  • 5 شاخه سبزی گشنیز
  • آب به مقدار لازم
  • 3 پیمانه شیر
  • مرغ (بال و گردن 4 عدد)

مراحل پخت

مرحله اول :
مرغ ها را با مقداری زرچوبه و دارچین و تکه ای کوچکی پیاز میپزیم(کم ،فقط وقتی سطح روی مرغ کف جمع شد یا به اصطلاح ۲ قل زد ،کافی ست) همراه با هویج و پیاز نگینی شده و‌زردچوبه و جو پرک (که از ۱ساعت قبل خیس شده) و آب در قابلمه ریخته و اجازه میدیم تا خوب بپزد و جا بیفته (بعد جوش تمدن محتویات ،شعله را کم کرده)۱،

مرحله دوم :
۱ ساعت آخر قارچ اسلایس شده را اضافه کرده و وقتی آب کم شد و پخته شد مرغ ها خارج کرده (استخوان برداشته) و ریش ریش میکنیم ،وحالا شیر را که گرم کردیم اضافه میکنیم و ادویه و نمک میزنیم و جعفری یا گشنیز خر‌ شدت را میریزیم و صبر میکنیم خوب جا بیفتد (۱۵ دقیقه) کافی است

سوپ جو پرک

 

سوپ جو قرمز

مواد لازم

  • 1 عدد سیب زمینی درشت
  • 1 عدد هویج
  • پیاز1عدد
  • 2 عدد سینه مرغ
  • 1 لیوان آب مرغ
  • 1/2 لیوان جوپرک
  • 2/3 لیوان جعفری خرد شده
  • ادویه ها:نمک.فلفل.زردچوبه به مقدارنیاز
  • 3 قاشق غذاخوری رب

مراحل پخت

مرحله اول :
اول کاری سیب زمینی و هویج رو نگینی خردمی کنیم پیاز رو خردکرده سپس درون ظرف روغن میزیزیم وهویج وپیاز رو سرخ میکنیم زدچوبه رو بهش اضافه کرده ورب به همراه آب مرغ رو اضافه میکنیم یخورده شروع به قل زدن کرد سیب زمینی رو به همراه سینه مرغ (ازقبل پخته شده) اضافه کرده حالا یه مقدارآب جوش هم به مواد میزنیم که خیلی سفت نشه دوباره 15دقیقه میذاریم باحرارت کم مواد با هم ترکیب بشن سپس جعفری رو اضافه میکنیم به همراه نمک وفلفل

مرحله دوم :
توی این مرحله اگه سیب زمینی و هویج خوب پخته نشده بودن به اندازه نیاز آب جوش اضافه می کنیم وباحرارات متوسط میذاریم خوب پخته بشن 10دقیقه مونده به اتمام پخت جوک پرک رو اضافه میکنیم احتیاج نیست که ازقبل خیس خورده بشه

مرحله سوم :
زمانی که جوک پرک له شد میتونیم غذا رو داخل نان باگت حجیم سرو کنیم