مواد لازم
- 1 عدد تخم مرغ
- 50 گرم (4 قاشق غذاخوری) سرصاف) شکر
- 1/4 قاشق چایخوری وانیل
- 10 گرم آب ولرم (1 قاشق غذاخوری)
- 15 گرم روغن مایع (2 قاشق غذاخوری)
- 60 گرم آرد (4 قاشق غذاخوری سر پر)
- 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر
مراحل پخت
مرحله اول :
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن اونقدر میزنیم تا سفید رنگ و کشدار بشه
مرحله دوم :
آب و روغن رو اضافه میکنیم و با همزن دستی یکم میزنیم.
مرحله سوم :
آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه میکنیم. خیلی آروم با همزن دستی در حد اینکه مخلوط بشه هم میزنیم.
مرحله چهارم :
کف قالب با قطر ۱۰ سانتی متر کاغذ روغنی میندازیم. (من برای اولین بار چون قالب مینی نداشتم از قوطی رب استفاده کردم) مواد رو داخل قالب میریزیم. با چند ضربه قالب رو به زمین میزنیم.
مرحله پنجم :
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه میپزیم.برای بیرون آوردن کیک بعد از پخت لبه های قوطی رو با انبر فشار دادم تا هم سطح بدنه بشه بعد با چاقو کناره های کیک رو آزاد کردم و کیک رو با کمی تکان بیرون آوردم.
مرحله ششم :
🌻برای خامه کشی خامه رو که فرم دادیم بعد رو صفحه یکم خامه میمالیم
مرحله هفتم :
یه لایه کیک میذاریم روش کمی شیر یا شربت میمالیم بعد مواد فیلینگ(من از موز.شکلات چیپسی و گردو استفاده کردم)
مرحله هشتم :
لایه های کیک و فيلينگ رو روی هم میذاریم تا لایه آخر
مرحله نهم :
بعد آسترکشی میکنیم
مرحله دهم :
میتونید یساعت در فریزر یا چند ساعت در یخچال استراحت بدید
مرحله :
بعد خامه کشی کلی رو انجام بدید و تزیین نهائی(من از گل ژیپسوفیلا استفاده کردم) ❌️من مواد رو دوبرابر کردم
مواد لازم
- 2 عدد تخم مرغ
- 50 گرم آرد
مراحل پخت
مرحله اول :
ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا کرده البته تخم مرغ ها حتما سرد باشن
مرحله دوم :
مرحله سوم :
مرحله چهارم :
بعد سفیده را با دور تند هم زده تا فرم بگیرد در فاصله ای که سفیده را هم میزنیم آب جوش را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با قاشق کمی مخلوط کرده
مرحله پنجم :
بعد شکر را به صورت بارانی و کم کم به سفیده اضافه کرده و با دور متوسط هم زده تا شکر حل شود و به حالت مرنگی یا نوک قله ای شود
مرحله ششم :
مواد خشک یعنی آرد و وانیل و نشاسته و بکینگ پودر را یک بار الک کرده و کنار گذاشته
مرحله هفتم :
عکس از بافت کیک گذاشتم در قالب ۱۵درست کردم بافت سبک و اسفنجی دارد اصلا بوی ضحم تخم مرغ نمی دهد
مرحله هشتم :
وقتی سفیده ها به حالت مرنگی شد زرده ها را اضافه کرده و با دور کم 30ثانیه هم زده بعد همزن را کنار گذاشته.مواد خشک را اضافه کرده و با لینک یا مفتول دستی به صورت دورانی هم زده بعد کف قالب را کاغذ گذاشته کمی چرب کرده و در فر گرم شده با درجه180 سانتیگراد به مدت50دقیقه پخت کنید
مرحله نهم :
من با گاناش تزیین کردم یک بسته خامه صبحانه عسلی 200گرمی به اضافه 100شکلات سکه ای