مواد لازم

  • 105 گرم شکر
  • 3 تخم مرغ
  • 150 گرم آرد
  • 1 قاشق غذاخوری سرصاف دارچین
  • نوک قاشق چای خوری وانیل
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 15 قالب
  • فردست ساز
  • نصف لیوان روغن

مراحل پخت

مرحله اول :
سلام وقتشه یه تنوع داخل کیک های اسفنجی بدیم ابتدا تخم مرغ شکر وانیل کمی دارچین تا۵تا۶دقیقه با همزن برقی بزنید ۲دقیقه دور کند ۳تا ۴دقیقه دورتند بعد روغن اضافه یک دور کوتاه بزنید بعد آرد بکینگ پودر دارچین سه بار الک کنید به مواد اضافه کنید طی سه مرحله که پف کیک نخوابه میتونید با لیسک به یک جهت فولد کنید یا با همزن خاموش به یک طرف مواد هم بزنید

طرز تهیه کیک اسفنجی کاپوچینو

مرحله دوم :
فر دست ساز از ۱۰دقیقه جلوتر حاضر کنید مواد داخل قالب ۱۵ریخته داخل فر دست ساز به مدت ۴۰دقیقه با زیر ملایم بذارید بپزه قبل خارج کردن حتما تست پخت انجام بدین

مرحله سوم :
✅برای خارج کردن کیک اول با چاقو دورتا دور کیک آزاد کنید بعد داخل بشقاب..‌برعکس کنید برای خامه کشی برش زده فیلینگ گزاری کنید. ✅رنگ تخم مرغ ها بعد زدن باید مثل عکس کرمی کش دار حجیم باشه حتما توجه کنید.

مرحله چهارم :
به این صورت که سیخ چوبی مرکز کیک بزنید اگر چیزی نچسبید حاضره اگرچسبید بذارید ۱۰دقیقه دیگه بپزه کف قالب حتما کاغذروغنی بندازید ✅برای توستر ۱۵دقیقه با دما۱۵۰ یه ربع زودتر پیش گرمایش برای پخت دما ۱۵۰المنت پایین مدت ۴۰دقیقه

 

کیک اسفنجی روز مادر

مواد لازم

  • 308 گرم آرد
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 77 گرم پودرکاکائو
  • 330 گرم شکر
  • 110 گرم آب یا شیر
  • 11 گرم بکینگ پودر
  • 11 گرم وانیل

مراحل پخت

مرحله اول :
زرده ها رو از سفیده ها جدا کنیم سفیده ها رو با دور کند یک دقیقه اول بزنید بعد با دور تند وآهسته آهسته نصف شکر راهم اضافه کرده وهم می‌زنیم

مرحله دوم :
وقتی به اندازه ای رسید که احساس کردید سفیده ها از طرف برنمی‌گرده یا نمیریزه کافیه،چون نمیخواییم خیلی هم بخوره کنارگذاشته ودرون یخچال میذاریم

مرحله سوم :
حالا زرده ها رو همراه وانیل و مابقی شکر زده تا به غلظت برسه شیر راهم اضافه کرده به مدت 30ثانیه هم زدده پودرکاکائو ،آرد،بکینگ پودر را با هم الک کرده زرده ها رو به سفیده اضافه کرده و به صورت دورانی هم زده تا به خورد هم برن

مرحله چهارم :
بعد مواد خشکمون و به مواد خیس درچندمرحله اضافه کرده و با لیسک یا همزن دستی آهسته هم می‌زنیم ودرون قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداختیم میریزیم (من از قالب25در25مربعی استفاده کردم) فر راهم که از قبل روشن وگرم شده قالب را درون فر گذاشته

مرحله پنجم :
به مدت 50دقیقه و180درجه فارنهایت درصورت تمایل هم فیلینگ بذارید وخامه کشی کنید

مرحله ششم :
متاسفانه من فراموش کردم از مراحل پخت کیک عکس بگیرم نوش جان 😋😋😋❤️❤️

مرحله هفتم :
روز زن روز مادر بر تمامی بانوان سرزمینم و دوستان کوکپدی تبریک💖💖💖💖