سرکه انگبین یکی از نوشیدنی های محبوب و پر از خاصیت است که از ترکیب سرکه با عسل و نعنا تهیه می شود. از خواص آن می توان به کاهش چربی و پاکسازی کبد چرب و بسیاری دیگر از فواید اشاره کرد. از این نوشیدنی می توانید در فصل های گرم سال استفاده کنید چون این نوشیدنی خاصیت خنک کنندگی نیز دارد و می تواند به حفظ دمای بدن شما کمک زیادی کند پس از خوردن آن در فصل تابستان غافل نشوید و همچنین به دلیل خاصیت زیاد آن در فصل های دیگر نیز حتما از این نوشیدنی استفاده کنید. امروز در فودرز طرز تهیه سرکه انگبین را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
سرکه سفید یا قرمز | 2 پیمانه |
عرق نعنا | 4 پیمانه |
عسل | 4 پیمانه |
آب | کمی |
طرز تهیه سرکه انگبین
مرحله اول: قرار دادن مواد روی حرارت و جوشیدن آن
ابتدا در یک قابلمه مقداری آب بریزید و به آن عرق نعنا و سرکه را اضافه کنید سپس روی گاز با حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید و وقتی 2 تا 3 جوش خورد از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم: اضافه کردن عسل و ترکیب کردن مواد لازم
در ادامه صبر کنید تا مواد داخل قابلمه مقداری خنک شود و وقتی خنک شد عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل به خوبی در ترکیب تهیه شده حل شود. بعد از آماده شدن می توانید اگر سرکه انگبین خیلی غلیظ بود مقداری آب به آن اضافه کرده سپس میل کنید نوش جان.
فوت و فن های طرز تهیه سرکه انگبین
- سرکه انگبین را می توانید با گلاب و زرشک نیز تهیه کنید که در این صورت باید عرق نعنا را حذف کنید.
- اگر عرق نعنا در دسترس نبود می توانید برگ ها نعنا را در یک قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کرده و یک کاسه را در قابلمه قرار دهید تا عرق نعنا در کاسه تهیه شود و باقی مراحل را طی کنید.
- یکی از دیگر از روش های تهیه سرکه انگبین این است که شما می توانید عسل و آب و سرکه را روی حرارت قرار داده سپس برگ های نعنای خشک شده را در ترکیب به دست آمده قرار دهید و بزارید برای مدتی در آن باشد سپس آن را خارج کنید.
- به جای عسل از نیز برای شیرین کردن سرکه انگبین می توانید استفاده کنید اما عسل سالم تر است و بهتر است از آن استفاده شود.