حلوا شیر یک حلوای خوشمزه و متفاوت است که حتما باید یک بار آن را امتحان کنید. شما می توانید از این حلوا در وعده های صبحانه و عصرانه استفاده کنید و لذت ببرید. بافت این حلوا نسبت به سایر حلوا ها نرم تر و لطیف تر است. امروز در فودرز طرز تهیه حلوا شیر را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد سفید | 1 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه سر خالی |
شیر | 1 و 1/2 پیمانه |
گلاب | 1/2 پیمانه |
روغن مایع | 1/2 پیمانه |
زعفران دم کرده غلیظ | به میزان دلخواه |
کره | 20 گرم |
طرز تهیه حلوا شیر
مرحله اول: تهیه شهد حلوا شیر
ابتدا شکر را در یک قابلمه بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا شکر به خوبی حل شود. گلاب و زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و مقداری هم بزنید سپس شعله گاز را خاموش کنید.
مرحله دوم: تفت دادن آرد و اضافه کردن شهد حلوا
در یک تابه آرد را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت نیم ساعت آن را تفت دهید تا آرد کمی تغییر رنگ دهد. روغن مایع را به آن اضافه کرده و هم بزنید سپس کره را نیز اضافه کنید و حدود 20 دقیقه دوباره تفت دهید تا خوش رنگ شود. شهد تهیه شده را طی دو الی سه مرحله به مواد بیفزایید و مخلوط کنید تا حلوا شروع به جمع شدن بکند.
مرحله سوم: پخت حلوا شیر
وقتی حلوا در تابه حالت گهواره ای گرفت می توانید آن را از روی حرارت برداشته و وقتی مقداری سرد شد در ظرف سرو بریزید و تزیین کنید.
فوت و فن های طرز تهیه حلوا شیر
- برای تزیین روی این حلوا می توانید مقداری از حلوا را در ماسوره بریزید و به شکل گل پایپ کنید.
- به جای گلاب می توانید از پودر هل یا وانیل نیز برای عطر بیشتر حلوا استفاده کنید.
- از مقداری پودر پسته و نارگیل نیز برای تزیین روی این حلوا می توانید استفاده کنید تا از سادگی در بیاید.
- توجه داشته باشید که برای تفت دادن آرد حرارت حتما باید ملایم باشد در غیر این صورت آرد می سوزد و حلوای شما بافت لطیف خود را از دست می دهد.
- به جای کره می توانید از روغن جامد نیز در تهیه حلوای شیر استفاده کنید. اما استفاده از کره عطر و طعم بیشتری به حلوای شما می دهد و سالم تر است.