سان شاین یکی از دسر های فوق خوشمزه و خنک کننده است که بهترین و مناسب ترین انتخاب برای روز های گرم بهار و تابستان است. سان شاین یک دسر کافی شاپی است که البته شما می توانید به راحتی و با همان کیفیت در خانه نیز آن را تهیه و نوش جان کنید. سان شاین را می توانید بعد از غذا نیز به عنوان دسر میل کنید که باعث هضم شدن غذای شما می شود. امروز در فودرز طرز تهیه سان شاین را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
پودر ژله توت فرنگی | 1 بسته |
پودر ژله آلوورا | 1 بسته |
موز | 1 عدد |
توت فرنگی | 5 عدد |
بستنی اسکوپی با طعم دلخواه | به میزان دلخواه |
طرز تهیه سان شاین
مرحله اول: تهیه ژله
ابتدا پودر های ژله را به صورت جداگانه در دو کاسه بریزید و به هرکدام یک لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ذرات پودر ژله به خوبی حل شوند. نصف لیوان آب سرد به هر کدام بیفزایید و دوباره هم بزنید. ژله ها را در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید تا نیم بند شود.
مرحله دوم: چیدن لایه ها در ظرف سرو
ژله های نیم بند شده را با قاشق هم بزنید تا کمی له شوند سپس ژله توت فرنگی را در ظرف سرو بریزید و روی آن موز های حلقه شده بچیند و یک لایه ژله خرد شده آلوورا بریزید.
مرحله سوم: اضافه کردن اسکوپ بستنی
توت فرنگی ها را برش زده و روی ژله بچینید و در ادامه روی آن اسکوپ بستنی با طعم دلخواه قرار دهید و میل کنید نوش جان.
فوت و فن های طرز تهیه سان شاین
-
- می توانید برای تزیین روی سان شاین از مغزیجات و تکه های خرد شده میوه و سایر مواد نیز استفاده کنید.
- به جای موز و توت فرنگی می توانید از پرتقال و کیوی برش زده نیز استفاده کنید. همچنین طعم ژله ها نیز سلیقه ای است و می توایند آن را عوض کنید.
- در کنار تکه های میوه می توانید از بیسکوییت پتی بور پودر شده برای لایه ها استفاده کنید.
- برای تهیه ژله بهتر است بعد از اضافه کردن آب جوش آن را روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید تا ذرات ژله بنماری شده و بهتر حل شوند.
- توجه داشته باشید که حتما ژله ها باید یک ساعت در یخچال بماند و نه خیلی سفت باشد و نه خیلی شل و در حد متوسط باشد.