سس خردل یکی از سس های محبوب و پر طرفدار است که به راحتی و در زمان کمی قابل تهیه است و می توانید از آن برای میل کردن غذا های خود استفاده کنید. سس خردل را می توان به دو روش تهیه کرد که در یکی از آن از سرکه استفاده می شود که به سس خردل فرانسوی معروف است و دیگری که بدون سرکه تهیه می شود به سس خردل انگلیسی معروف است. سس خردل معمولا به صورت تند تهیه می شود که شما می توانید میزان تندی آن را خودتان تعیین کنید. شما می توانید این سس را در 10 دقیقه تهیه و از آن در کنار غذا های مختلف استفاده کنید. امروز در کولاک طرز تهیه سس خردل را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
دانه خردل آسیاب شده | 2 ق غذا خوری |
سرکه سفید یا قرمز | 2 ق غذا خوری |
نمک | 1 ق چای خوری |
شکر | 1 ق چای خوری |
زردچوبه | 1 ق چای خوری |
فلفل | 1 ق چای خوری |
خامه صبحانه | 1/2 پاکت یا 100 گرم |
طرز تهیه سس خردل
مرحله اول: آسیاب کردن دانه های خردل
دانه های خردل را در آسیاب بریزید تا پودر شوند سپس خامه صبحانه را همراه پودر خردل در مخلوط کن بریزید و ترکیب کنید. در ادامه نمک و شکر را همراه سرکه به مواد بیفزایید و مخلوط کنید.
مرحله دوم: ترکیب کردن مواد لازم
در این مرحله زردچوبه و فلفل را نیز به مواد مخلوط شده اضافه کنید و دوباره مواد را به خوبی ترکیب کنید. وقتی تمام مواد به خوبی با هم ترکیب و یکنواخت شد سس خردل شما آماده است و می توانید از آن استفاده کنید البته بعد از تهیه بهتر است مقداری سس را در یخچال نگه دارید سپس میل کنید.
فوت و فن های طرز تهیه سس خردل
- شما می توانید این سس را به مدت 10 روز در یخچال نگه داری کنید اما اگر می خواهید مدت طولانی این سس را نگه داری کنید باید خامه را از دستور حذف کنید که در این صورت می توانید این سس را به مدت 3 تا 6 ماه در یخچال نگه داری کنید.
- اگر مخلوط کن در دسترس نبود می توانید از گوشکوب برقی برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید.
- در تهیه این سس می توانید به اندازه یک قاشق غذا خوری از روغن زیتون نیز استفاده کنید.
- شما می توانید به جای دانه های خردل از عصاره خردل استفاده کنید که دیگر نیازی به آسیاب کردن خردل نیست و به راحتی می توانید از آن استفاده کنید.