پکوره یک پیش غذای هندی و افغانی است که نوع هندی آن معروف تر است. این غذا در عربستان نیز دارای محبوبیت زیادی است. اسم دیگر پکوره پاکورا نیز است و برخی آن را به این نام می شناسند. پکوره را می توایند با نان یا به صورت خالی سرو کنید. پکوره را معمولا همراه سس های متفاوت و مختلف سرو می کنند. امروز در فودرز طرز تهیه پکوره را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد نخود خام | 1 استکان |
آرد سفید قنادی | 1 استکان |
پیاز متوسط | 1 عدد |
سیر | 4 تا 5 حبه |
گشنیز و جعفری | 2 تا 3 ق غذا خوری |
فلفل قلمی تند | 4 تا 5 عدد |
تخم گشنیز نیم کوب | کمی |
مایه خمیر | 1 ق غذا خوری سر خالی |
تخم مرغ | 1 عدد |
فلفل، نمک، زردچوبه | به میزان لازم |
آب | 1 لیوان |
طرز تهیه پکوره
مرحله اول: تهیه مواد لازم
آرد سفید و آرد نخودچی را در یک کاسه بریزید و پیاز را پوست کرده رنده کنید سپس به داخل کاسه اضافه کنید. سبزی های گفته شده را پاک کرده و با آب بشورید سپس خرد کنید و به مواد آردی اضافه کنید. در ادامه سیر را پوست کرده و رنده یا له کنید سپس به مواد بیفزایید.
مرحله دوم: ترکیب کردن مواد و استراحت دادن به آن
ادویه ها و مایه خیمر را به مواد اضافه کنید سپس فلفل ها را نیز خرد کرده و اضافه کنید. آب ولرم را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یک ترکیب بدست آید و در ادامه روی آن را پوشانده و در جای گرم قرار دهید تا حجیم شود. تخم مرغ را شکسته و به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله سوم: سرخ کردن پکوره
در یک قابلمه یا تابه به قدری روغن بریزید تا وقتی مواد در آن قرار گرفت شناور باشد. با قاشق از مواد تهیه شده بردارید و در تابه آن را به خوبی سرخ کنید تا طلایی شود.
فوت و فن های طرز تهیه پکوره
- اگر می خواهید پکوره ها خیلی روغن جذب نکنند باید مواد خیمری را خیلی رقیق نکنید.
- بعد از سرخ کردن پکوره ها آن ها را روی یک دستمال قرار داده تا روغن اضافی جدا شود.
- توجه داشته باشید که بعد از اضافه کردن روغن به قابلمه باید صبر کنید تا روغن به خوبی داغ شود سپس پکوره ها را در روغن سرخ کنید.
- بهتر است قبل از اضافه کردن ارد مقدرای آن را الک کنید سپس در کاسه بریزید.