طرز تهیه جوجه ترش

جوجه ترش یک غذای شمالی است که مزه و عطر بینظیر و خاصی دارد. در تهیه جوجه ترش از سبزی های خاص شمالی به همراه رب انار و گردو استفاده می شود که باعث مزه و طعم دار شدن مرغ می شود. شما می توانید این جوجه را با نان یا برنج میل کنید و اگر رژیم هستید به صورت خالی میل کنید. امروز در فودرز طرز تهیه جوجه ترش را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

سینه مرغ یا فیله مرغ حدود 700 گرم
سیر 2 حبه
پیاز 1 عدد
گردو آسیاب شده 3 ق غذا خوری
رب انار 2 ق غذا خوری سر پر
روغن زیتون 1 ق غذا خوری
سبزی جوجه ترش 3 ق غذا خوری
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
فلفل، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و پابریکا به میزان لازم

طرز تهیه جوجه ترش

مرحله اول: مزه دار کردن جوجه ترش

سینه مرغ را ابتدا کبابی خرد کنید و در یک کاسه بریزید. ادویه ها و نمک را به مرغ اضافه کنید. زعفران دم کرده و روغن زیتون را نیز به مواد جوجه اضافه کنید و با قاشق مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. گردو آسیاب شده و رب انار را اضافه کنید و مواد را دوباره هم بزنید.

مرحله دوم: اضافه کردن سبزی جوجه ترش

سبزی جوجه ترش را پاک کرده و با آب بشورید سپس خرد کنید و به مواد مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. در ادامه روی جوجه را بپوشانید و به مدت 3 الی 4 ساعت به آن استراحت دهید تا به خوبی مزه دار شود. جوجه ها را به سیخ بزنید.

مرحله سوم: پخت جوجه ترش در فر و تابه

برای پخت جوجه می توانید آن را روی زغال و آتش بپزید و اگر دسترسی نداشتید می توانید سیخ ها را در فر با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد. برای پخت جوجه ترش در تابه ابتدا کره یا روغن بریزید سپس سیخ ها را در آن قرار داده و سرخ کنید تا بپزد. جوجه ترش شما آماده است نوش جان.

فوت و فن های طرز تهیه جوجه ترش

  1. سبزی جوجه ترش شامل خالیواش و چوچاق است که اگر در دسترس نبود می توانید از گشنیز و جعفری استفاده کنید.
  2. بعد از پخت می توانید مقداری رب انار نیز روی جوجه ها بمالید که طعم جوجه ترش را فوق العاده می کند.
  3. اگر جوجه ترش ها را در تابه می پزید چند بار سیخ ها را برگردانید تا به خوبی بپزد.