راگو یکی از خوراک های معروف فرانسوی است که شبیه به خوراک لوبیا سبز ایرانی ها است. این خوراک بسیار سالم و مقوی است و می تواند گزینه خوبی برای افراد ورزشکار و دارای رژیم باشد. اگر شما رژیم گیاهخواری دارید می توانید گوشت یا مرغ را از دستور حذف کنید. شما می توانید این خوراک را با نان یا برنج یا به صورت خالی میل و سرو کنید. امروز در فودرز طرز تهیه راگو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
گوشت بدون استخوان | 500 گرم |
هویج | 3 عدد |
سیب زمینی متوسط | 3 عدد |
پیاز | 2 عدد |
رب گوجه | 2 ق غذا خوری |
لوبیا سبز | 1/2 پیمانه |
نمک، فلفل سیاه و پابریکا | به میزان لازم |
طرز تهیه راگو
مرحله اول: تفت دادن پیاز و گوشت
پیاز را پوست کرده و خلالی خرد کنید سپس در یک قابلمه روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس پیاز ها را در آن تفت دهید تا شفاف و سبک شود. گوشت ها را نواری برش زده و به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
مرحله دوم: تفت دادن سبزیجات
هویج را با آب شسته و نگینی خرد کنید سپس لوبیا سبز ها را خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن ریخته و لوبیا سبز و هویج را مقداری تفت دهید تا خامی آن ها گرفته شود سپس بعد از گذشت 5 تا 8 دقیقه از روی گاز بردارید. مقداری آب به گوشت ها اضافه کنید و زمان دهید تا گوشت بپزد.
مرحله سوم: پخت راگو
در زمان های آخر پخت گوشت رب را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه لوبیا سبز و هویج را اضافه کنید. سیب زمینی را پوست کرده و خرد کنید سپس به مواد راگو بیفزایید و درب قابلمه را گذاشته تا مواد مقداری بپزد. در آخر پخت نمک و ادویه های گفته شده را اضافه کنید و وقتی به طور کامل راگو جا افتاد گاز را خاموش کنید و خوراک را در ظرف دلخواه بریزید.
فوت و فن های طرز تهیه راگو
- شما می توانید لوبیا سبز و هویج را سرخ نکنید اما سرخ کردن سبزیحات برای تهیه راگو باعث خوشمزه تر شدن آن می شود.
- از مقداری دارچین نیز برای عطر و طعم بیشتر در زمان اضافه کردن ادویه ها می توانید استفاده کنید.
- برای تهیه راگو می توانید از مقداری قارچ نیز استفاده کنید. همچنین می توانید به جای گوشت از مرغ یا گوشت قلقلی استفاده کنید.