طرز تهیه کال کباب

کال کباب یا کل کباب یکی از غذاهای محلی گیلان است که از ترکیب بادمجان کبابی، رب انار به همراه سبزی های معطر محلی تهیه می شود و واقعا عطر و طعم خوبی دارد. در تهیه این غذا از گوشت یا مرغ استفاده نشده است و به همین دلیل صرفه اقتصادی دارد و افراد دارای رژیم گیاهخواری نیز می توانند از آن استفاده کنند. کال کباب را معمولا با نان یا به صورت خالی میل می کنند. امروز در فودرز طرز تهیه کال کباب را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

بادمجان 3 عدد
سیر 4 حبه
چوچاق 1/2 ق غذا خوری
خالواش 1/2 ق غذا خوری
نعنا 1/2 ق غذا خوری
گردو آسیاب شده 80 گرم
نمک، فلفل سیاه، پابریکا، فلفل قرمز، آویشن، پودر سیر و گلپر به میزان لازم
رب انار 1 ق غذا خوری
آب انار 1/2 فنجان

طرز تهیه کال کباب

مرحله اول: کبابی کردن بادمجان ها

ابتدا بادمجان ها را با اب بشورید و خشک کنید. اگر به آتش دسترسی دارید بادمجان ها را روی آتش کبابی کنید و در غیر این صورت روی گاز بادمجان ها را کبابی کنید. وقتی تمام پوست بادمجان سوخت آن را از روی حرارت بردارید و پوست آن را جدا کنید.

مرحله دوم: ترکیب کردن مواد کال کباب

بادمجان ها را با کارد به خوبی ساطوری کنید و سیر را رنده کرده و به آن اضافه کنید. این ترکیب را در یک کاسه بریزید و به آن گردو آسیاب شده و ادویه را اضافه کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن سایر مواد

سبزی های گفته شده را نیز خرد کرده و همراه نمک اضافه کنید. رب انار و آب انار را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. کال کباب شما آماده است و می توایند آن را رد ظرف سرو ریخته و میل کنید.

فوت و فن های طرز تهیه کال کباب

  1. برای تزیین روی کال کباب می توانید از انار دان شده به همراه گردو استفاده کنید.
  2. برای کبابی کردن بادمجان ها بهتر است مقداری روی بادمجان را با چاقو برید سپس روی حرارت قرار دهید.
  3. اگر چوچاق و خالواش در دسترس نبود می توانید از گشنیز و جعفری استفاده کنید.
  4. حتما رب انار شما باید تر باشد و آب انار بهتر است کمی ملس باشد تا طعم خوبی به کال کباب شما بدهد.
  5. بهتر است برای تهیه کال کباب از سبزی تازه استفاده کنید تا عطر و طعم بیشتری به غذای شما بدهد. اگر از سبزی خشک شده استفاده می کیند حتما باید آن را آسیاب کنید.