شربت نارنج یکی از شربت های خوش عطر و طعم است که معمولا در فصل های گرم سال تهیه می شود. از خواص نارنج می توان به ضد التهاب، ضد سرطان، مفید برای کلیه، بهبود سرما خوردگی، مفید برای قلب و… اشاره کرد. این شربت فوری و بدون استفاده از حرارت قابل تهیه است و ماندگاری بالایی دارد. این شربت خوشمزه را باید حتما یک بار امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید. امروز در فودرز طرز تهیه شربت نارنج را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
نارنج | 5 کیلو |
پوست پرتقال | 2 عدد |
شکر | به میزان لازم |
گلاب | 1/2 لیوان |
طرز تهیه شربت نارنج
مرحله اول: اضافه کردن پوست پرتقال به آب نارنج
ابتدا نارنج ها را با آب بشورید و به اندازه نصف لیوان از نارنج ها را با آبمیوه گیری آب بگیرید و در یک لیوان بریزید سپس پرتقال ها را شسته و با رنده پوست نارنجی رنگ آن را رنده ریز کنید و آن را به لیوان حاوی آب نارنج اضافه کنید و آن را کنار بزارید تا طعم پرتقال را بگرید.
مرحله دوم: اضافه کردن شکر و هم زدن شربت
باقی نارنج ها را نیز آب بگیرید و در یک کاسه بریزید سپس ترکیب نارنج و پوست پرتقال را از صافی رد کرده و به باقی نارنج ها بیفزایید. شکر را کم کم به آب نارنج اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.
مرحله سوم: اضافه کردن گلاب
باید به اندازه ای شکر اضافه کنید که شربت اشباع شود و به اندازه شیره غلظت داشته باشد. در آخر گلاب را اضافه کرده و هم بزنید. شربت شما آماده است و می توانید آن را با آب ترکیب کرده و میل کنید.
فوت و فن های طرز تهیه شربت نارنج
- برای رنده کردن پوست پرتقال به هیچ وجه قسمت سفید رنگ را اضافه کنید چون باعث تلخ شدن می شود.
- اضافه کردن پوست پرتقال برای این است که طعم و رنگ شربت شما بهتر و بیشتر شود.
- اگر از مقدار کمی شکر در تهیه این شربت استفاده کنید ماندگاری شربت کم شده و سریع شکرک می زند و خراب می شود.
- شما می توانید در صورت دوست داشتن مقداری زعفران دم کرده نیز به شربت اضافه کنید تا عطر بیشتری داشتعه باشد و خوش رنگ تر شود.
- حتما بعد از آب گرفتن نارنج ها آن ها را از صافی رد کنید تا هیچ هسته باقی نماند و شربت شما تلخ نشود.