شیرکاکائو خانگی یکی از راه های تهیه شیرکاکائوی سالم است که شما می توانید در خانه تهیه کنید و خوبی این نوع از تهیه این است که مانند شیرکاکائو های موجود در مغازه ها این است که در تهیه آن از مواد افزودنی و نگهدارنده استفاده نمی شود. در این روش طرز تهیه شیرکاکائو به دو روش گفته شده است که روش اول ساده و در روش دوم شیرکاکائو شما به دلیل استفاده از خامه غلظت بیشتری می گیرد. امروز در آشمزی طرز تهیه شیرکاکائو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
شیر | 2 لیوان |
پودر کاکائو | 2 ق غذا خوری |
شکر | 5 ق غذا خوری |
طرز تهیه شیرکاکائو خانگی
مرحله اول: اضافه کردن شیر و کاکائو به قابلمه
پودر کاکائو را در قابلمه بریزید سپس مقداری از شیر سرد را به آن اضافه کنید و کم کم هم بزنید این کار باعث می شود تا وقتی تمام شیر را اضافه کردید پودر کاکائو گلوله نشود. باقی شیر را نیز اضافه کنید و روی شعله قرار دهید. شکر را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود.
مرحله دوم: جوشیدن شیر
وقتی شیر شروع به جوشیدن کرد به اندازه 10 دقیقه هم بزنید تا شیرکاکائو کمی غلیظ شود. شیرکاکائو را بعد از چند دقیقه از روی گاز بردارید و از صافی رد کنید سپس وقتی کمی خنک شد برای مدتی در یخچال قرار دهید سپس میل کنید.
مواد لازم برای طرز تهیه شیرکاکائو با خامه صبحانه
شیر | 2 لیوان |
پودر کاکائو | 2 ق غذا خوری |
شکر | 4 ق غذا خوری |
خامه صبحانه | 1 بسته |
طرز تهیه شیرکاکائو خانگی با خامه صبحانه
مرحله اول: جوشیدن شیر
شیر را در قابلمه بریزید و روی خرارت متوسط گاز قرار دهید و قبل از اینکه شیر شروع به جوشیدن کند پودر کاکائو و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سعی کنید پودر کاکائو و شکر را آرام آرام اضافه کنید تا گلوله نشود.
مرحله دوم: اضافه کردن خامه
وقتی شکر و پودر کاکائو خوب با شیر ترکیب شد خامه را اضافه کنید و تا جایی که به خوبی ترکیب شود هم بزنید سپس گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا کمی سرد شود سپس در لیواتن سرو بریزید و مکی توایند آن را با خامه تزیین کنید و میل کنید.
فوت و فن های طرز تهیه شیرکاکائو خانگی
- توجه داشته باشید که اگر می خواهیدغلظت شیرکاکائو شما زیاد باشد باید از شیر پر چرب استفاده کنید و بزایرد شیر به خوبی بجوشد.
- یکی از روش های ساده برای تهیه شیرکاکائو نیز این است که شیر و شکر را همراه پودر کاکائو در مخلوط کن بریزید و میکس کنید سپس نوش جان کنید.
- به جای استفاده از خامه صبحانه برای غلظت می توانید چند قاشق نشاسته ذرت را بیفزایید تا شیرکاکائوی شما غلیظ تر شود.