شیر بادام یک نوشیدنی مفید و خوش طعم است که کالری آن از شیر نیز بسیار پایین تر است و برای تهیه آن فقط به بادام و مقداری آب نیاز دارد. از خواص شیر بادام می توان به سالم نگه داشتن قلب، قوی شدن استخوان ها، درخشان شدن پوست، پیشگیری از میگرن و… اشاره کرد. از شیر بادام می توان در وعده صبحانه یا میان وعده استفاده کرد. شیر بادام گزینه مناسبی برای افرادی است که به شیر حساسیت دارند یا برای کوکانی از خوردن شیر خوششان نمی آید هست. تهیه شیر بادام بسیار راحت و آسان است و در زمان کمی آماده می شود. امروز در فودرز طرز تهیه شیر بادام را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
بادام درختی | 1 لیوان یا پیمانه |
آب | به میزان لازم |
طرز تهیه شیر بادام
مرحله اول: خیساندن بادام ها
بادام ها را در یک ظرف درب دار بریزید و به آن یک لیوان آب اضافه کنید و درب آن را بسته و بزارید به مدت یک شب بادام ها خیس بخورد. بعد از گذشت مدت گفته شده بادام ها را از پوست آن جدا کنید.
مرحله دوم: پوست کردن بادام ها و ریختن در مخلوط کن
بادام های پوست شده را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روی دور کند قرار دهید بعد از مدتی مقداری آب به مخلوط کن اضافه کنید و وقتی بادام ها حالت خمیری گرفت به اندازه یک لیوان آب اضافه کنید و مخلوط کن را خاموش کنید.
مرحله سوم: رد کردن شیر بادام از صافی و آماده شدن شیر بادام
شیر بادام را از مخلوط کن خارج کرده و در یک پارچه تمیز بریزید و آن را از آن رد کنید تا شیر بادام باقی بماند. برای این کار از صافی نیز می توانید استفاده کنید.
فوت و فن های طرز تهیه شیر بادام
- شیر بادام را می توانید به مدت یک هفته در ظرف در بسته نگهداری کنید.
- شما می توانید برای تهیه شیر بادام به دلخواه از مقداری عسل و وانیلدر هنگام ترکیب کردن مواد نیز استفاده کنید.
- شما با استفاده از شیر بادام می توانید یک فرنی مقوی نیز تهیه و میل کنید.
- شما می توانید با تفاله بادام ها به همراه مقداری سیب رنده شده و باقی مراحل تهیه کیک یک کیک خوشمزه تهیه کنید و تفاله های بادام را دور نریزید.
- با استفاده از شیر بادام شما می توانید یک حریره بادم مقوی و خوشمزه نیز تهیه کنید.