پودینگ موز یکی از پودینگ های مقوی و خوبی است که می توانید به عنوان دسر، میان وعده، عصرانه و صبحانه از آن استفاده کنید. از خواص موز می توان به حفظ سلامت قلب، کمک به بهبود سرما خوردگی و… اشاره کرد. همچنین پودینگ موز می تواند یک دسر جالب برای کودکانی باشد که از خوردن موز خوششان نمی آید. مواد اصلی این پودینگ شامل موز، نشاسته ذرت و شیر است که با سایر مواد ترکیب شده و یک پودینگ خوشمزه تهیه می شود. امروز در فودرز طرز تهیه پودینگ موز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
شیر | 2 لیوان |
نشاسته ذرت | 2 ق غذا خوری |
شکر | 1/2 لیوان |
وانیل | نوک ق چای خوری |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
موز | 1 عدد |
طرز تهیه پودینگ موز
مرحله اول: ترکیب کردن مواد پودینگ
ابتدا شیر را همراه نشاسته ذرت در یک قابلمه بریزید و به آن شکر و وانیل را نیز اضافه کنید. سپس تخم مرغ را شکسته و زرده را از سفیده جدا کنید و زرده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا به یک غلظت مناسب برسد.
مرحه دوم: پوره کردن موز
مواد را از روی گاز برداشته و کنار بزارید تا مقداری خنک شود. موز را پوست کرده و با چنگال آن را پوره کنید. برای این کار از میکسر یا گوشکوب برقی نیز می توانید استفاده کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن پوره موز
موز پوره شده را به مواد تهیه شده اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس پودینگ موزی را در ظرف سرو بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید سپس میل کنید.
فوت و فن های طرز تهیه پوینگ موز
- در وسط پودینگ می توانید از کیک پودر شده، گردو خرد شده، موز حلقه ای شده و سایر مواد استفاده کنید.
- توجه داشته باشید که غلظت پودینگ نباید خیلی سفت یا شل باشد.
- برای تزیین روی پودینگ می توانید از پودر پسته، موز یا شکلات رنده شده استفاده کنید.
- در تهیه این پودینگ می توانید از مقداری خامه و شیر عسلی نیز برای خوشمزه تر شدن استفاده کنید.
- اگر در رژیم هستید یا می خواهید یک پودینگ سالم تر داشته باشید می توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید همچنین از مقداری دانه چیا نیز استفاده کنید.
- به جای وانیل می توانید از مقدرای پودر دارچین برای عطر و طعم پودینگ استفاده کنید.