مربا زرشک یکی از مربا های خوش طعم و ملس است که می توانید از آن در وعده صبحانه به همراه کره و نان میل کنید. زرشک اشتها آور است و باعث می شود اشتهای شما در وعده صبحانه که وعده مهمی است زیاد شود که این خوب است. استفاده از مربا در صبحانه به دلیل داشتن کربوهیدرات قند لازم برای مغز شما را در طی روز تامین می کند. از خواص زرشک می توان به کاهش فشار خون، سلامت بینایی، تصفیه کننده خون و… اشاره کرد. امروز در فودرز طرز تهیه مربا زرشک را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
زرشک | 1 پیمانه |
شکر | 2 پیمانه |
آب | 2 پیمانه |
پودر هل | 1 ق چای خوری |
گلاب | 1 ق غذا خوری |
آبلیمو | 1 ق چای خوری |
طرز تهیه مربا زرشک با زرشک خشک
مرحله اول: آماده کردن مواد لازم
زرشک را پیمانه بزنید و در آب بریزید تا کمی خیس بخورد و نرم شود. آب و شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر در آب حل شود.
مرحله دوم: پخت زرشک
بعد از اینکه شکر در آب حل شد زرشک را نیز در آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود سپس به قابلمه حاوی مخلوط آب و شکر اضافه کنید و بزارید مقداری بپزد.
مرحله سوم: اضافه کردن هل و گلاب
10 دقیقه مانده به خاموش کردن گاز هل و گلاب را برای عطر مربا اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه آبلیمو را نیز به قابلمه اضافه کنید و بعد از چند دقیقه گاز را خاموش کنید و وقتی سرد شد مربا را در یک شیشه درب دار بریزید و در یخچال نگه داری کنید.
طرز تهیه مربا زرشک با زرشک تازه
مرحله اول: تهیه مربا
تقزیبا تمام مراحل طرز تهیه این مربا مانند طرز تهیه این مربا با زرشک خشک است با این تفاوت که دیگر نیازی به خیساندن زرشک نیست و می توانید بدون خیس کردن زرشک از آن در تهیه مربا استفاده کنید و باقی مراحل را مانند مراحل گفته شده در بالا انجام دهید.
فوت و فن های طرز تهیه مربا زرشک
- اگر می خواهید مربای شما دیرتر خراب شود و کپک نزند می توانید در وسط پخت مقداری جوهر لیمو به مربا اضافه کنید تا ماندگاری آن بیشتر شود.
- به جای پودر هل می توانید از عرق هل نیز استفاده کنید.
- مقدار زمان پخت در روش اول که از زرشک خشک استفاده شده است بیشتر است و در روش دوم مربای شما زودتر تهیه می شود.