کوکو تره یک کوکو متفاوت است که به راحتی و با استفاده از تره، تخم مرغ و سایر مواد قابل تهیه است. این کوکو را می توانید با نان یا برنج یا به صورت خالی میل کنید. از خواص تره می توان به بهبود بینایی، سلامت سیستم عصبی، کمک به کاهش وزن، جلوگیری از کم خونی و … اشاره کرد. امروز در فودرز طرز تهیه کوکو تره را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
تره تازه | 250 گرم |
تخم مرغ | 3 عدد |
روغن | 1 ق غذا خوری |
بکینگ پودر | 1/4 ق چای خوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر | به میزان لازم |
آرد | 2 ق غذا خوری سر پر |
زرشک | 1/2 پیمانه |
سیر | 2 حبه |
طرز تهیه کوکو تره
مرحله اول: خرد کردن تره ها
ابتدا تره ها را پاک کنید و با آب به خوبی بشورید سپس روی یک دستمال قرار دهید تا خشک شود. تره ها را با چاقو خرد کنید تا ریز شوند. در ادامه تره ها را در غذاساز بریزید و سیر را پوست کرده و به آن اضافه کنید.
مرحله دوم: ترکیب کردن مواد لازم
ادویه ها و بکینگ پودر را همراه آرد به غذاساز اضافه کنید. تخم مرغ ها را شکسته و همراه روغن به غذاساز اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید تا مواد ترکیب شوند. بعد از ترکیب شدن مواد کوکو را در یک کاسه بریزید و به آن زرشک را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: پخت کوکو تره در تابه
در یک تابه روغن بریزید و آن را روی گاز قرار دهید تا روغن مقداری گرم شود سپس مواد کوکو را به تابه اضافه کنید تا یک طرف آن بپزد و سرخ شود. سپس آن را برگردانده تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
فوت و فن های طرز تهیه کوکو تره
- برای اینکه زرشک بهتر با مواد ترکیب شود می توانید آن را با 1 قاشق غذا خوری آرد ترکیب کرده سپس به مواد کوکو اضافه کنید.
- شما می توانید به جای سرخ کردن کوکو ها آن ها را در یک قالب چرب شده ریخته و رد فر با دمای 180 درجه قرار دهید تا بپزند.
- زرشک قابل حذف است و می توانید به جای آن از مقداری گردو خرد شده استفاده کنید.
- بکینگ پودر قابل حذف است اما استفاده از آن باعث پف کردن بیشتر کوکوی شما می شود.
- اگر غذاساز در دسترس نبود می توانید تره خیلی ریز تر خرد کنید و سایر مواد را نیز به خوبی ریز کرده و ترکیب کنید.