طرز تهیه خامه قنادی

خامه قنادی یکی از مواردی است که شاید شما فکر کنید امکان تهیه آن در خانه وجود ندارد اما باید گفت شما می توانید آن را در خانه نیز تهیه کنید. شما می توانید با این روش خودتان در خانه خامه تهیه کنید و از آن برای تزیین و خامه کشی کیک های خود استفاده کنید. مزیت این روش این است که خامه تهیه شده در خانه بسیار سالم تر و تازه تر از خامه قنادی هایی است که از مغازه ها تهیه می کنید. از این خامه بهتر است برای تزیین با ماسوره استفاده شود چون این خامه خیلی مناسب خامه کشی نیست. امروز در فودرز طرز تهیه خامه قنادی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

خامه صبحانه پر چرب 200 گرم
پودر قند 1/3 لیوان
نشاسته ذرت 1 ق غذا خوری

طرز تهیه خامه قنادی

مرحله اول: هم زدن خامه و فرم گرفتن آن

ابتدا پودر قند را در الک بریزید و در یک کاسه الک کنید تا یکدست شود. در ادامه خامه صبحانه را در یک کاسه بریزید و با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا خامه کمی فرم بگیرد.

مرحله دوم: اضافه کردن مواد لازم

پودر قند و نشاسته ذرت را به خامه اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شود. در ادامه مواد را کمی در یخچال یا فریزر قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله سوم: آماده شدن خامه قنادی

خامه را از یخچال خارج کنید و دوباره با دور تند همزن هم بزنید تا خوب فرم بگیرد و کاملا یکدست شود. خامه شما آماده است و می توانید آن را در قیف قنادی بریزید و به مدل های دلخواه کیک خود را تزیین کنید.

فوت و فن های طرز تهیه خامه قنادی

  1. از این خامه می توایند برای تزیین کاپ کیک استفاده کنید که برای طرح دادن می توایند از ماسوره استفاده کنید.
  2. برای نگهداری این خامه باید آن را در فریزر نگهداری کنید و قبل از مصرف آن را خارج کنید تا نرم شود.
  3. برای اینکه عطر و طعم خامه شما بیشتر شود می توانید از مقداری وانیل نیز در تهیه خامه قنادی استفاده کنید.
  4. خامه صبحانه ای که از آن استفاده می کنید باید پرچرب باشد تا خامه بهتری داشته باشید.
  5. اگر خیلی خامه قنادی سفت بود می توانید به میزان خیلی کم به آن شیر اضافه کنید.
  6. اگر پودر قند در دسترس نبود می توانید از شکر دانه ریز استفاده کنید.