دیماج قزوین یکی از عصرانه های بی دردسر و در عین حال خوشمزه قزوین است. از دیماج به عنوان میان وعده یا پیش غذا نیز می توانید استفاده کنید. دیماج یک عصرانه سالم و مقوی است که در تهیه آن معمولا از نان خشک، پنیر، گردو و سایر مواد استفاده می شود. ترکیب مواد گفته شده با هم یک ترکیب فوق العاده به دیماج می بخشد که حتما باید آن را امتحان کنید. از دیماج به دلیل داشتن خیار که خنک کننده است معمولا در فصل های گرم سال مانند بهار و تابستان استفاده می شود. امروز در فودرز طرز تهیه دیماج قزوین را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
نان لواش | 5 تا 6 عدد |
سبزی معطر | 2 لیوان |
گردو خرد شده | 1 لیوان |
پیاز | 1 عدد |
زردچوبه | مقداری |
خیار | 2 عدد متوسط |
پنیر کوزه ای | به میزان لازم |
طرز تهیه دیماج قزوین
مرحله اول: خشک کردن نان و خرد کردن آن
اگر نان لواش خشک در دسترس دارید آن را با دست خرد کنید. اگر نان خشک نداشتید نان لواش را در فر قرار داده تا با دمای ملایم خشک شود و سپس خرد کنید. خیار را پوست کرده و ریز خرد کنید سپس به نان اضافه کنید. پینر را نیز به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله دوم: خرد کردن سبزی و افزودن به مواد
سبزی را پاک کرده و با آب بشورید و بزارید مقداری خشک شود سپس با کارد آن را خرد کرده و به مواد داخل کاسه اضافه کنید. گردو را نیز با دست مقداری خرد کرده و به مواد بیفزایید.
مرحله سوم: تفت دادن پیاز
پیاز را پوست کنید و با چاقو خرد کرده سپس در یک تابه روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید سپس زردچوبه را اضافه کرده و هم بزنید در ادامه صبر کنید تا کمی پیاز سرد شود سپس به مواد ترکیب شده افزوده و هم بزنید.
فوت و فن های طرز تهیه دیماج قزوین
- از گوجه خرد شده نیز در تهیه دیماج بنا به سلیقه می توانید استفاده کنید.
- سبزی معطر شامل نعنا، گشنیز، جعفرری، ریحان و… است.
- در تهیه دیماج می توانید پیاز سرخ شده را حذف کنید که استفاده از آن سلیقه ای است.
- بعد از تهیه بهتر است مقداری دیماج را در یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس سرو کنید.
- بعد از تهیه دیماج می توانید یک مشت از مواد برداشته و آن را در دست خود شکل دهید سپس در یک ظرف چیده و سرو کنید.