طرز تهیه سبزه گندم

سبزه گندم یکی از معروف ترین و ساده ترین سبزه های عید نوروز است که از زمان های قدیم نیز از این سبزه برای عید استفاده می کردند. سبزه گندم در عین سادگی بسیار زیبا است و می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. یکی از مزیت های این سبزه این است که در زمان کوتاهی قابل تهیه است. زمان مناسب برای کاشت این سبزه 15 الی 20 اسفند می باشد ولی با قرار دادن آن در محیط های گرم می توانید زودتر نیز آن را تهیه کنید. امروز در فودرز طرز تهیه سبزه گندم را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

گندم 1/2 پیمانه
ظرف دلخواه 1 عدد
آب به میزان لازم
دستمال نخی 1 عدد

طرز تهیه سبزه گندم

مرحله اول: خیساندن گندم ها

دانه های گندم را به مدت 24 ساعت در یک کاسه به همراه مقداری آب قرار دهید تا خیس بخورد. گندم های خیس خورده را با آب بشورید. سپس یک پارچه نخی را با آب مرطوب کنید و کف یک ظرف پهن کنید و دانه های گندم را روی پارچه پخش کنید سپس یک لایه از پارچه را برداشته و با آن روی گندم ها را بپوشانید.

مرحله دوم: اسپری کردن گندم ها با آب

در ادامه با اسپری روی دستمال را آب پاشی کنید تا مرطوب شود سپس ظرف را در یک محیط گرم قرار دهید تا گندم ها جوانه بزند. بعد از 4 روز گندم های شما جوانه های 2 سانتی میزنند.

مرحله سوم: رشد کردن سبزه گندم

در این مرحله جوانه های گندم را در ظرف دلخواه خود که می خواهید روی سفره هفت سین قرار دهید بریزید و توجه داشته باشید که هر چقدر جوانه ها فشرده تر باشد سبزه شما حجیم تر می شود. در ادامه سبزه خود را مرطوب کرده و یک پلاستیک روی آن بکشید تا زمانی که سبزه کمی رشد کند سپس آن را بردارید.

فوت و فن های طرز تهیه سبزه گندم

  1. شما می توانید سبزه ها را دو بار در روز آب دهید اما باید توجه داشته باشید که بعد از آب دادن آب اضافی در ته ظرف نماند.
  2. اگر می خواهید سبزه های شما زودتر رشد کند و وقت کافی ندارید می توانید سبزه ها را در پشت پنجره قرار دهید تا آفتاب بگیرد و زودتر رشد کند.
  3. شما می توانید به جای قرار دادن گندم بعد از جوانه زدن آن را در یک آبکش یا سبد بریزید و روی تنگ ماهی یا هر ظرف دلخواه دیگر که حاوی آب باشد قرار دهید.