طرز تهیه حلوا کشی

حلوا کشی عربی یکی از حلواهای محبوب است که طعمی شبیه به سوهان دارد و بافت آن مانند اسم آن مقداری کش مانند است. رنگ این حلوا نیز بسیار زیبا و خوب است و می توانید این حلوا را برای افطاری یا سحری استفاده کنید. ترکیب این حلوا با نان و چای یک ترکیب بسیار دلچسب است و حتما باید یک بار آن را امتحان کنید. امروز در فودرز طرز تهیه حلوا کشی عربی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

شکر 2 و 1/2 لیوان
آب 3 لیوان
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
گلاب 1/2 لیوان
هل مقداری
آرد سفید 1 لیوان
نشاسته ذرت 1 لیوان
شیر خشک قنادی شیرین 1 لیوان
روغن 1 لیوان

طرز تهیه حلوا کشی عربی

مرحله اول: تهیه شده حلوا کشی عربی

آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و آب به جوش بیاید و قل بزند. سپس زعفران دم کرده و گلاب را همراه هل به مواد اضافه کنید و بعد از ترکیب شدن از روی گاز بردارید و کنار بزاریرد تا سرد شود.

مرحله دوم: تفت دادن آرد

ابتدا آرد سفید را در یک قابلمه یا تابه بریزید و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیق تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد. در ادامه نشاسته ذرت را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید و در آخر شیر خشک را بیفزایید و روغن را کم کم اضافه کنید و آرد را هم بزنید.

مرحله سوم: اضافه کردن شهد و هم زدن حلوا

شهد تهیه و خنک شده را به مواد اضافه کنید و مواد را از روی حرارت برداشته و با کفگیر به خوبی هم بزنید تا گلوله نشود و تمام حلوا یکدست ترکیب شود. حلوای شما آماده است و می توانید آن را در ظرف ریخته و با مواد دلخواه تزیین کنید.

فوت و فن های طرز تهیه حلوا کشی عربی

  1. برای تهیه این حلوا بهتر است از ترکیب روغن نیمه جامد و جامد یا کره استفاده کنید.
  2. اگر حلوای شما خیلی گلوله شد می توانید مقداری آن را با گوشکوب برقی هم بزنید تا یکدست شود.
  3. هل قابل حذف است و می توانید به جای آن از مقداری وانیل استفاده کنید.
  4. برای تزیین این حلوا می توانید از پودر نارگیل، پسته، بادام و گل محمدی استفاده کنید.
  5. برای تفت دادن آرد نباید حرارت خیلی زیاد باشد چون باعث سوختن آرد و تلخ شدن طعم حلوای شما می شود.

حلوا