حلوا کشی عربی یکی از حلواهای محبوب است که طعمی شبیه به سوهان دارد و بافت آن مانند اسم آن مقداری کش مانند است. رنگ این حلوا نیز بسیار زیبا و خوب است و می توانید این حلوا را برای افطاری یا سحری استفاده کنید. ترکیب این حلوا با نان و چای یک ترکیب بسیار دلچسب است و حتما باید یک بار آن را امتحان کنید. امروز در فودرز طرز تهیه حلوا کشی عربی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
شکر | 2 و 1/2 لیوان |
آب | 3 لیوان |
زعفران دم کرده | به میزان دلخواه |
گلاب | 1/2 لیوان |
هل | مقداری |
آرد سفید | 1 لیوان |
نشاسته ذرت | 1 لیوان |
شیر خشک قنادی شیرین | 1 لیوان |
روغن | 1 لیوان |
طرز تهیه حلوا کشی عربی
مرحله اول: تهیه شده حلوا کشی عربی
آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و آب به جوش بیاید و قل بزند. سپس زعفران دم کرده و گلاب را همراه هل به مواد اضافه کنید و بعد از ترکیب شدن از روی گاز بردارید و کنار بزاریرد تا سرد شود.
مرحله دوم: تفت دادن آرد
ابتدا آرد سفید را در یک قابلمه یا تابه بریزید و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیق تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد. در ادامه نشاسته ذرت را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید و در آخر شیر خشک را بیفزایید و روغن را کم کم اضافه کنید و آرد را هم بزنید.
مرحله سوم: اضافه کردن شهد و هم زدن حلوا
شهد تهیه و خنک شده را به مواد اضافه کنید و مواد را از روی حرارت برداشته و با کفگیر به خوبی هم بزنید تا گلوله نشود و تمام حلوا یکدست ترکیب شود. حلوای شما آماده است و می توانید آن را در ظرف ریخته و با مواد دلخواه تزیین کنید.
فوت و فن های طرز تهیه حلوا کشی عربی
- برای تهیه این حلوا بهتر است از ترکیب روغن نیمه جامد و جامد یا کره استفاده کنید.
- اگر حلوای شما خیلی گلوله شد می توانید مقداری آن را با گوشکوب برقی هم بزنید تا یکدست شود.
- هل قابل حذف است و می توانید به جای آن از مقداری وانیل استفاده کنید.
- برای تزیین این حلوا می توانید از پودر نارگیل، پسته، بادام و گل محمدی استفاده کنید.
- برای تفت دادن آرد نباید حرارت خیلی زیاد باشد چون باعث سوختن آرد و تلخ شدن طعم حلوای شما می شود.