طرز تهیه حلوا نثار ارومیه

حلوا نثار ارومیه دارای بافتی بسیار متنوع نسبت به سایر حلوا ها است و تقریبا می توان گفته نسبت به حلواهای دیگر طعم و عطر بهتری دارد. این حلوا بسیار لطیف و نرم است و در دهان آب می شود. با استفاده از این دستور می توانید برای 8 الی 10 نفر حلوا تهیه کنید. امروز در فودرز طرز تهیه حلوا نثار ارومیه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

طرز تهیه حلوا زعفرانی

مواد لازم

آرد سفید نیم کیلو
روغن 1 پیمانه
کره 50 گرم
پودر قند 1 و 1/3 پیمانه
عسل 1 ق غذا خوری
زعفران دم کرده 3 ق غذا خوری
گلاب 4 ق غذا خوری
پودر هل و زنجبیل 1 ق چای خوری
پودر پسته و بادام و گل محمدی برای تزیین

طرز تهیه حلوا نثار ارومیه

مرحله اول: تفت دادن آرد

ابتد آرد سفید را در یک تابه یا قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و با کفگیر هم بزنید. به مدت 30 دقیقه آرد را تفت دهید سپس آن را از روی گاز برداشته و الک کنید سپس دوباره در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. روغن را به آن افزوده و دوباره به مدت 30 دقیقه خوب هم بزنید.

مرحله دوم: اضافه کردن سایر مواد به آرد

آرد را  از روی حرارت برداشته و به آن کره و عسل و زعفران دم کرده را اضافه کنید. پودر قند را نیز الک کرده و همراه گلاب و پودر هل و زنجبیل را اضافه کرده و با دست ترکیب کنید و ورز دهید. حلوا را در یک کیسه فریزر قرار دهید و رول کنید.

مرحله سوم: برش زدن حلوای نثار ارومیه

حلوارا از کیسه خارج کرده و با کاتر یا چاقوی دالبری آن برش دهید و در ظرف سرو چیده و با پودر پسته و گل محمدی تزیین کنید و بعد از گذشت یک ساعت نوش جان کنید.

فوت و فن های طرز تهیه حلوا نثار ارومیه

  1. شما می توانید بعد از تهیه این حلوا آن را در قالب دلخواه ریخته و به شکل های مختلف و دلخواه سرو کنید.
  2. بهتر است از روغن جامد و نیمه جامد به صورت ترکیبی برای تهیه این حلوا استفاده شود تا بافت بهتری داشته باشد.
  3. پودر هل و زنجبیل قابل حدف است و می توانید از آن در تهیه این حلوا استفاده نکنید.
  4. برای اینکه بافت حلوای شما بهتر شود می توانید از مقداری آرد نخودچی نیز استفاده کنید.
  5. حتما باید از آرد سفید در تهیه این حلوا استفاده شود و به هیچ وجه از آرد سبوس دار استفاده نکنید.