حلوا نثار ارومیه دارای بافتی بسیار متنوع نسبت به سایر حلوا ها است و تقریبا می توان گفته نسبت به حلواهای دیگر طعم و عطر بهتری دارد. این حلوا بسیار لطیف و نرم است و در دهان آب می شود. با استفاده از این دستور می توانید برای 8 الی 10 نفر حلوا تهیه کنید. امروز در فودرز طرز تهیه حلوا نثار ارومیه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد سفید | نیم کیلو |
روغن | 1 پیمانه |
کره | 50 گرم |
پودر قند | 1 و 1/3 پیمانه |
عسل | 1 ق غذا خوری |
زعفران دم کرده | 3 ق غذا خوری |
گلاب | 4 ق غذا خوری |
پودر هل و زنجبیل | 1 ق چای خوری |
پودر پسته و بادام و گل محمدی | برای تزیین |
طرز تهیه حلوا نثار ارومیه
مرحله اول: تفت دادن آرد
ابتد آرد سفید را در یک تابه یا قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و با کفگیر هم بزنید. به مدت 30 دقیقه آرد را تفت دهید سپس آن را از روی گاز برداشته و الک کنید سپس دوباره در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. روغن را به آن افزوده و دوباره به مدت 30 دقیقه خوب هم بزنید.
مرحله دوم: اضافه کردن سایر مواد به آرد
آرد را از روی حرارت برداشته و به آن کره و عسل و زعفران دم کرده را اضافه کنید. پودر قند را نیز الک کرده و همراه گلاب و پودر هل و زنجبیل را اضافه کرده و با دست ترکیب کنید و ورز دهید. حلوا را در یک کیسه فریزر قرار دهید و رول کنید.
مرحله سوم: برش زدن حلوای نثار ارومیه
حلوارا از کیسه خارج کرده و با کاتر یا چاقوی دالبری آن برش دهید و در ظرف سرو چیده و با پودر پسته و گل محمدی تزیین کنید و بعد از گذشت یک ساعت نوش جان کنید.
فوت و فن های طرز تهیه حلوا نثار ارومیه
- شما می توانید بعد از تهیه این حلوا آن را در قالب دلخواه ریخته و به شکل های مختلف و دلخواه سرو کنید.
- بهتر است از روغن جامد و نیمه جامد به صورت ترکیبی برای تهیه این حلوا استفاده شود تا بافت بهتری داشته باشد.
- پودر هل و زنجبیل قابل حدف است و می توانید از آن در تهیه این حلوا استفاده نکنید.
- برای اینکه بافت حلوای شما بهتر شود می توانید از مقداری آرد نخودچی نیز استفاده کنید.
- حتما باید از آرد سفید در تهیه این حلوا استفاده شود و به هیچ وجه از آرد سبوس دار استفاده نکنید.