استانبولی با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که شبیه به دمپختک است و واقعا طعم خوبی دارد و به سادگی و در زمان کمی قابل تهیه است. استانبولی را معمولا با مرغ، گوشت، گوشت چرخ کرده یا ساده تهیه می کنند که محبوب ترین نوع آن تهیه استانبولی با مرغ است. برای تهیه این غذا نیازی به مواد خاصی ندارید و با مواد در دسترس می توانید آن را تهیه کنید. امروز در فودرز طرز تهیه استانبولی مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
پیاز | 1 عدد |
برنج | 2 پیمانه |
سیب زمینی | 2 عدد متوسط |
گوجه | 4 تا 5 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 ق غذا خوری |
مرغ | 1/2 سینه مرغ |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه استانبولی با مرغ
مرحله اول: تفت دادن پیاز و مرغ
پیاز را با چاقو پوست کرده و خرد کنید سپس پیاز را د ریک قابلمه حاوی روغن بریزید و روی گاز قرار دهید و پیاز ها را تفت دهید تا سبک شود سپس مرغ را به آن بیفزایید و تفت دهید. بعد از اینکه مرغ مقداری تفت خورد گوجه ها را شسته و با چاقو پوست آن را بگیرید و خرد کنید.
مرحله دوم: اضافه کردن گوجه و سیب زمینی
گوجه های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. و صبر کنید تا مواد تفت بخورد و سرخ شود. سیب زمینی ها را با چاقو پوست کرده و خرد کنید و به مواد اضافه کنید سپس رب را اضافه کنید.
مرحله سوم: پخت استانبولی
ادویه و نمک را نیز به مواد اضافه کنید و 5 الی 6 دقیقه صبر کنید تا تفت بخورند. برنج را همراه مقداری آب و نمک در یک ظرف ریخته و بزارید مقداری خیس بخورد سپس برنج را به قابلمه اضافه کرده و صبر کنید تا آب آن مقداری خشک شود سپس درب قابلمه را قرار داده تا برنج دم بکشد.
فوت و فن های طرز تهیه استانبولی با مرغ
- برای اینکه استانبولی شما خوشمزه تر شود می توانید مرغ را به همراه فلفل و جعفری خرد شده و آبلیمو طعم دار کنید سپس به پیاز اضافه کنید.
- برای عطر و طعم بیشتر استانبولی می توانید از مقداری ادویه پلویی نیز استفاده کنید.
- شما می توانید رب گوجه را حذف کنید و به جای آن از مقدار بیشتری گوجه استفاده کنید.
- بعد از اضافه کردن برنج می توانید در صورت دوست داشتن مقداری زعفران دم کرده نیز به برنج اضافه کنید تا استانبولی شما خوش عطر و رنگ تر شود.