رولت گوشت یکی از غذاهایی است که شما می توانید آن را با نان یا برنج میل کنید همچنین از این رولت به دلیل شکل جالب و زیبای آن می توانید در مهمانی ها و مجالس خود برای پذیرایی استفاده کنید. امروز در فودرز طرز تهیه رولت گوشت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد |
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و سیر | به میزان لازم |
جعفری و زرشک | کمی |
طرز تهیه رولت گوشت
مرحله اول: اضافه کردن ادویه
پیاز خرد شده را در یک کاسه بریزید سپس گوشت چرخ کرده را به کاسه اضافه کنید در ادامه ادویه و نمک را اضافه کنید سپس با دست مواد را خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم: پهن کردن گوشت
یک کیسه را روی یک سطح صاف قرار دهید و چرب کنید سپس گوشت چرخ کرده را روی آن پهن کنید و یک کیسه نیز روی آن قرار دهید و صاف کنید. یکی از دیگر پیاز ها را پوست کنید و خلالی خرد کنید سپس در تابه روغن بریزید و آن را سرخ کنید.
مرحله سوم: تهیه رولت
کیسه روی گوشت را بردارید و به آن پیاز سرخ کرده و زرشک اضافه کنید سپس جعفری را نیز خرد کنید و به روی مواد اضافه کنید. مواد را به شکل رولت جمع کنید و کنار بزارید. در ادامه در یک تابه روغن بریزید و رولت را در تابه سرخ کنید.
مواد لازم برای تهیه سس
پیاز | 1 عدد |
رب | 2 ق غذا خوری |
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر گشنیز | به میزان لازم |
آب جوش | کمی |
طرز تهیه سس رولت گوشت
ابتدا پیاز را پوست کنید و در یک تابه روغن بریزید و پیاز خرد شده را در تابه بریزید و سرخ کنید. در ادامه نمک و ادویه های گفته شده را اضافه کنید و هم بزنید. سپس رب گوجه را اضافه کنید و هم بزنید بعد از چند دقیقه آب جوش را نی زاضافه کنید سپس رولت گوشت را در سس قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا کمی مواد با هم ترکیب شوند و بپزند نوش جان.
فوت و فن های طرز تهیه رولت گوشت
- برای مواد میانی می توانید از مواد دیگری نیز استفاده کنید و امکان حذف مواد گفته شده وجود دارد.
- این رولت را می توایند بدون ترکیب کردن با سس نیز میل کنید.
- اگر می خواهید رولت بهتری داشته باشید بعد از تهیه رولت آن را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید سپس سرخ کنید.