طرز تهیه حلوا قالبی

حلوا قالبی یکی از حلواهایی است که شما می توانید آن را برای ماه رمضان و مهمانی های این ماه بر سر سفره افطار خود استفاده و لذت ببرید. این حلوا را می توانید به همراه نان در وعده صبحانه نیز استفاده کنید. شما می توانید این حلوا را در اندازه و شکل های دلخواه خود تهیه و میل کنید. امروز در فودرز طرز تهیه حلوا قالبی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

طرز تهیه حلوا قالبی

مواد لازم

آرد قنادی 2 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
کره 100 گرم
روغن جامد 75 گرم یا 2 ق غذا خوری سر پر
پودر هل 1/2 ق چای خوری
گردو خرد شده 2 ق غذا خوری
پودر گل سرخ 1 ق غذا خوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
پودر زنجبیل 1/2 ق چای خوری
پودر دارچین 1/2 ق چای خوری

طرز تهیه حلوا قالبی

مرحله اول: تفت دادن آرد

آرد را الک کرده و در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم 40 دقیقه تفت دهید تا خامی آرد از بین برود. بعد از اینکه آرد تفت خورد آن را دوباره الک کرده و به تابه برگردانید. کره و روغن جامد ذوب شده را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله دوم: اضافه کردن پودر قند و هل

به مدت 3 الی 4 دقیقه آرد و روغن را با هم تفت دهید. مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید تا کمی ولرم شود سپس پودر قند الک شده را همراه هل به مواد بیفزایید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

مرحله سوم: ریخته مواد حلوا در قالب و قرار دادن در فریزر

مواد حلوا را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت پودر زنجبیل سپس به قسمت دیگر پودر دارچین و به دیگری گردو خرد شده و به قسمت چهارم پودر گل سرخ و زعفران دم کرده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. مواد را در قالب سیلیکونی دلخواه ریخته و به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید سپس از قالب خارج کرده و سرو کنید.

فوت و فن های طرز تهیه حلوا قالبی

  1. برای تفت دادن آرد باید حرارت خیلی کم باشد تا آرد تغییر رنگ ندهد.
  2. بعد از تقسیم کردن مواد و افزودن طعم دهنده ها به آن می توانید حلوا را با دست مخلوط کنید تا یک خمیر منسجم تهیه شود.
  3. برای تزیین روی این حلوا می توانید از پودر نارگیل و پسته استفاده کنید.
  4. شما می توانید زنجبیل یا گردو و زعفران را به حلوا اضافه نکرده و در یک طعم این حلوا را تهیه کنید.