حلوا قالبی یکی از حلواهایی است که شما می توانید آن را برای ماه رمضان و مهمانی های این ماه بر سر سفره افطار خود استفاده و لذت ببرید. این حلوا را می توانید به همراه نان در وعده صبحانه نیز استفاده کنید. شما می توانید این حلوا را در اندازه و شکل های دلخواه خود تهیه و میل کنید. امروز در فودرز طرز تهیه حلوا قالبی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد قنادی | 2 پیمانه |
پودر قند | 1 پیمانه |
کره | 100 گرم |
روغن جامد | 75 گرم یا 2 ق غذا خوری سر پر |
پودر هل | 1/2 ق چای خوری |
گردو خرد شده | 2 ق غذا خوری |
پودر گل سرخ | 1 ق غذا خوری |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
پودر زنجبیل | 1/2 ق چای خوری |
پودر دارچین | 1/2 ق چای خوری |
طرز تهیه حلوا قالبی
مرحله اول: تفت دادن آرد
آرد را الک کرده و در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم 40 دقیقه تفت دهید تا خامی آرد از بین برود. بعد از اینکه آرد تفت خورد آن را دوباره الک کرده و به تابه برگردانید. کره و روغن جامد ذوب شده را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله دوم: اضافه کردن پودر قند و هل
به مدت 3 الی 4 دقیقه آرد و روغن را با هم تفت دهید. مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید تا کمی ولرم شود سپس پودر قند الک شده را همراه هل به مواد بیفزایید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
مرحله سوم: ریخته مواد حلوا در قالب و قرار دادن در فریزر
مواد حلوا را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت پودر زنجبیل سپس به قسمت دیگر پودر دارچین و به دیگری گردو خرد شده و به قسمت چهارم پودر گل سرخ و زعفران دم کرده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. مواد را در قالب سیلیکونی دلخواه ریخته و به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید سپس از قالب خارج کرده و سرو کنید.
فوت و فن های طرز تهیه حلوا قالبی
- برای تفت دادن آرد باید حرارت خیلی کم باشد تا آرد تغییر رنگ ندهد.
- بعد از تقسیم کردن مواد و افزودن طعم دهنده ها به آن می توانید حلوا را با دست مخلوط کنید تا یک خمیر منسجم تهیه شود.
- برای تزیین روی این حلوا می توانید از پودر نارگیل و پسته استفاده کنید.
- شما می توانید زنجبیل یا گردو و زعفران را به حلوا اضافه نکرده و در یک طعم این حلوا را تهیه کنید.