مرغ پرتقالی یکی از روش های تهیه و طعم دار کردن مرغ است که از آن در مهمانی ها و وعده های غذایی خود می توانید استفاده کنید. این مرغ را می توانید با نان یا برنج سرو کنید و اگر در رژیم لاغری قرار دارید می توانید بدون نان و برنج آن را میل کنید تا رژیم شما رعایت شود. طعم و عطر این مرغ به دلیل استفاده از پرتقال در آن بسیار جالب است و حتما خوشتان خواهد آمد. مرغ را به روش گوناگونی می پزند که این روش یکی از بهترین و خوشمزه ترین آن ها که در زمان کوتاهی نیز قابل تهیه است. امروز در فودرز طرز تهیه مرغ پرتقالی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
مرغ | 1 عدد |
پرتقال | 3 عدد |
رب | کمی |
پیاز | 1 عدد |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه مرغ پرتقالی
مرحله اول: پخت مرغ و اضافه کردن ادویه ها
مرغ را در قابلمه قرار دهید و پیاز را پوست کرده و خرد کنید سپس به قابلمه اضافه کنید و مقداری آب نیز بیفزایید سپس گاز را روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ کمی بپزد. نمک و زردچوبه را نیز به مرغ اضافه کنید و برای طعم دار شدن فلفل را نیز بیفزایید.
مرحله دوم: اضافه کردن آب پرتقال
پرتقال ها را با آب بشورید و آب آن را بگیرید سپس آب پرتقال را به مرغ اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید تا به طور کامل مرغ بپزد.
مرحله سوم: اضافه کردن پوست پرتقال و رب به مرغ
یکی از پوست های پرتقال را کمی رنده کنید و به مرغ اضافه کنید تا مرغ عطر و طعم بهتری بگیرد. در آخر پخت به اندازه خیلی کم به مرغ رب اضافه کنید تا هم رنگ آن کمی تغییر کند و خوش رنگ شود هم طعم بهتری بگیرد.
فوت و فن های طرز تهیه مرغ پرتقالی
- برای اینکه مرغ بیشتر طعم پرتقال بگیرد می توانید مرغ را از شب قبل با مقداری آب پرتقال ترکیب کنید و در یخچال قرار دهید.
- مرغ را می توانید به صورت کامل یا تکه شده بپزید.
- برای طعم و عطر بیشتر می توانید از ادویه های دلخواه مانند پابریکا و… نیز برای تهیه مرغ پرتقالی استفاده کنید.
- اگر پرتقال شما خیلی شیرین بود می توایند از مقداری لیمو برای ملس شدن مرغ پرتقالی در زمان اضافه کردن آب پرتقال استفاده کنید.
- از مقداری زعفران دم کرده نیز برای تهیه این مرغ می توانید استفاده کنید.