سمبوسه پیتزایی یکی از فینگرفود های جذاب است که شما می توانید برای مهمانی ها و مراسم های خود از آن استفاده کنید. در این سمبوسه برای مواد داخل سمبوسه از مواد داخل پیتزا بیشتر استفاده می شود. این سمبوسه را می توانید به عنوان عصرانه نیز میل کنید. امروز در فودرز طرز تهیه سمبوسه پیتزایی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید
مواد لازم
سینه مرغ | 1 عدد |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 3 حبه |
نان لواش | 4 عدد |
قارچ | 300 گرم |
سس کچاپ | 1 تا 3 ق غذا خوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
پابریکا و آویشن | به میزان دلخواه |
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی
مرحله اول: مزه دار کردن مرغ و سرخ کردن پیاز
پیاز را ابتدا پوست کنید سپس خلالی خرد کنید و در یک تابه همراه مقداری روغن بریزید و سرخ کنید. مرغ را تکه تکه کنید و این تکه باید خیلی ریز باشند سپس سیر را پوست کنید و رنده کنید و به مرغ اضافه کنید.
مرحله دوم: تفت دادن مرغ
فلفل و سایر ادویه ها را به مرغ اضافه کنید تا مزه دار شود. با دست مرغ ها را با مواد اضافه شده خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. مرغ مزه دار شده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید.
مرحله سوم: اضافه کردن قارچ
سس کچاپ را به تابه اضافه کنید و هم بزنید در ادامه مواد تهیه شده را در یک ظرف بریزید و قارچ را بشورید و خرد کنید سپس در همان تابه که مرغ ها را تفت دادید بریزید و قارچ ها را نیز مقداری تفت دهید.
مرحله چهارم: ریختن مواد سمبوسه لای نان
مرغ ها را به قارچ های داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید. مواد را کنار بزارید تا کمی خنک شود. در ادامه نان لواش را به ابعاد 30 در 15 برش بزنید و به شکل مثلثی دو بار تا کنید و در داخل آن مواد سمبوسه را بریزید و در ادامه یک لایه پینر پیتزا بریزید و نان را به شکل مثلثی جمع کنید.
مرحله پنجم: سرخ کردن سمبوسه
در تابه روغن بریزید و بزارید کمی گرم شود سپس سمبوسه ها را در آن قرار دهید و بزارید خوب سرخ شود بعد از اینکه یک طرف آن پخت آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.
فوت و فن های طرز تهیه سمبوسه پیتزایی
- این سمبوسه را می توانید در هواپز و بدون رنگ با دمای 180 درجه و به مدت 20 دقیقه تهیه کنید.
- به جای سینه مرغ می توانید از سوسیس یا کالباس نیز استفاده کنید.
- برای تهیه سمبوسه اگر نان لواش در دسترس نبود می توانید از خمیر یوفکا نیز استفاده کنید.