رب انار یکی از رب هایی است که با استفاده از آن می توان غذا های خوشمزه ای مانند فسنجان، مرغ ترش و انواع غذاهای شمالی را تهیه کرد. با استفاده از این رب شما می توانید یک زیتون پروده خوشمزه و سالم نیز تهیه کنید. از رب انار همچنین برای طعم دار کردن بلال مکزیکی نیز استفاده می شود. از خواص انار می توان به خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن اشاره کرد. همچنین انار می تواند در هنگام سرماخوردگی به بهبود بیماری شما کمک کند به همین دلیل در فصل های سرد که شیوع سرماخوردگی بیشتر است سعی کنید حتما از این رب استفاده کنید. امروز در فودرز طرز تهیه رب انار را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
انار | به میزان دلخواه |
آب | به میزان لازم |
نمک | مقداری |
طرز تهیه رب انار
مرحله اول: دان کردن انار ها
ابتدا سر و ته انار را با چاقو جدا کنید و در یک ظرف پر از آب بریزید و انار ها را بشورید. بعد از شستن انار ها بزارید آب آن کمی جدا شود سپس با چاقو انار ها را برش دهید و دان کنید.
مرحله دوم: له شدن انار ها
انار های دان شده را همراه کمی آب در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا انار ها له شوند و آب آن جدا شود. وقتی انار ها از هسته های خود جدا شدند گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا کمی انار ها خنک شود.
مرحله سوم: پخت رب انار و اضافه کردن نمک
در ادامه انار ها را در یک پارچه تمیز بریزید و فشار دهید تا آب انار ها جدا شود. آب انار های جدا شده را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و به یک غلظتی شبیه رب های بازاری برسد. قبل از خاموش کردن گاز مقداری نمک نیز به قابلمه اضافه کنید و وقتی رب سفت شد گاز را خاموش کنید و آن را در شیشه بریزید و در زمان مصرف از آن استفاده کنید.
فوت و فن های طرز تهیه رب انار
- برای اینکه رب شما تیره تر و خوش رنگ تر شود باید حرارت ملایم باشد و هر از چندگاهی هم بزنید.
- مدت زمان لازم برای پخت رب انار تقریبا 5 تا 6 ساعت می باشد که بسته به مقدار انار و قابلمه شما قابل تغییر است.
- نمک قابل حذف است و می توانید از آن در تهیه رب انار استفاده نکنید.