ترشی بچه بلال یکی از ترشی های ترد و خوشمزه است که شما می توانید از آن به عنوان دورچین برای تزیین غذاهای خود نیز استفاده کنید. ترشی باعث افزایش اشتها می شود و اگر در رژیم کاهش وزن هستید باید از مقدار کمتری ترشی استفاده کنید. از خواص بلال می توان به محافظت کردن از قلب، جلوگیری از سرطان و… اشاره کرد. طعم این ترشی بسیار جذاب است و شکل قشنگی دارد. امروز در فودرز طرز تهیه ترشی بچه بلال را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
بچه بلال | 600 گرم |
فلفل سبز | 100 گرم |
سیر | 50 گرم |
سرکه سفید | 2 تا 3 لیوان |
آب | 1 لیوان |
نمک و پودر فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه ترشی بچه بلال
مرحله اول: آماده کردن بچه بلال
بچه بلال ها را تهیه کنید و به آرامی پوست بلال ها را جدا کنید تا بچه بلال ها نشکند چون بسیار ظریف است. در ادامه موی بلال ها را نیز جدا کنید و در صورت نیاز بلال ها را با آب بشورید و بزارید کمی خشک شود. بلال ها را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و در ادامه نمک و سرکه را همراه فلفل اضافه کنید.
مرحله دوم: اضافه کردن باقی مواد لازم
سیر را پوست کنید و با چاقو کمی خرد کنید و در فضای خالی شیشه قرار دهید. فلفل سبز ها را نیز با آب بشورید و بزارید خشک شود و بعد از خشک شدن به شیشه اضافه کنید. برای اینکه ترشی سرکه کمتر شود مقداری آب نیز به شیشه اضافه کنید.
مرحله سوم: تهیه ترشی بچه بلال
درب شیشه را ببندید و به مدت یک شب تا صبح شیشه را برعکس قرار دهید تا هوای داخل شیشه خارج شود. بهتر است ترشی را در یخچال قرار دهید یا می توانید در یک مکان خشک و خنک نگهداری کنید. بعد از یک هفته این ترشی قابل مصرف است نوش جان.
فوت و فن های طرز تهیه ترشی بچه بلال
- دقت کنید سیر و فلفل سبز کاملا خشک باشند اگر خیس باشند باعث کپک زدن ترشی می شوند.
- درب شیشه باید کاملا محکم باشد چون اگر بلال ها هوا بکشند باعث تغییر رنگ آن ها می شود.
- مقدار سیر و فلفل را می توانید کم یا زیاد کنید که سلیقه ای می باشد.
- این ترشی را می توانید با بلال معمولی نیز تهیه کنید که برای این کار باید آن را خرد کنید و کمی بپزید.
- می توانید از کمی شکر نیز برای از بین بردن تیزی و ترشی سرکه استفاده کنید.