آش آبغوره یکی از آش های شالم و متفاوت است که دارای ویتامین ها و خواص زیادی است. از خواص آبغوره می توان به تقویت کبد، دفع زردی، کاهش فشار خون و… اشاره کرد. امروز در فودرز طرز تهیه آش آبغوره را به شما آموزش خواهیم داد همرزاه ما باشید.
مواد لازم
گوجه فرنگی | نیم کیلو |
برنج | 1 لیوان |
تره، گشنیز و جعفری | نیم کیلو |
آبغوره | 1 پیمانه |
پیاز | 2 عدد |
لوبیا چشم بلبلی | 1 پیمانه |
آب گوشت | 3 پیمانه |
رب گوجه | 2 ق غذا خوری |
نمک، زردچوبه و فلفل | به میزان لازم |
روغن مایع | به میزان لازم |
طرز تهیه آش آبغوره
مرحله اول: خیساندن برنج و لوبیا و پخت آن
ابتدا از شب قبل لوبیا ها را پاک کرده و با آب بشورید و بزارید به همراه مقداری آب خیس بخورد. برنج را نیز به همراه مقداری آب خیس کنید. برنج را همراه مقداری آب در قابلمه بریزید تا نیم پز شود. لوبیا ها را نیز بزارید بپزد و یک بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
مرحله دوم: تفت دادن مواد آش
در یک تابه روغن بریزید و رب را به آن اضافه کرده و تفت دهید سپس ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید. پیاز ها را پوست کرده و خرد کنید و در یک تابه دیگر سرخ کنید سپس به تابه حاوی رب و ادویه اضافه کنید. لوبیا را بعد از پخت به برنج اضافه کنید سپس ترکیب رب و پیاز تفت داده شده را نیز اضافه کنید.
مرحله سوم: پخت آش آبغوره
سبزی های گفته شده را پاک کرده و بشورید سپس خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. آب گوشت را نیز به آش اضافه کنید و هم بزنید. گوجه ها را با مخلوط کن پوره کرده و به آش خود اضافه کنید. بعد از اینکه مقداری آش پخت و جا افتاد آبغوره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آش ابغوره خوشمزه شما آماده است و می توانید میل کیند.
فوت و فن های طرز تهیه آش آبغوره
- برای تزیین روی این آش می توانید پیاز را سرخ کرده و مقداری نعنا داغ به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس روی آش بریزید.
- به جای آب گوشت می توانید از عصاره های آماده گوشت نیز در تهیه این آش استفاده کنید.
- میزان آبغوره را می توانید کم یا زیاد کنید و سلیقه ای است.
- بهتر است در تهیه این آش حتما از سبزی های تازه استفاده کنید تا عطر و طعم این آش حفظ شود.