تارت نارگیلی یکی از محبوب ترین تارت های خوشمزه است که طعم بی نهایت جذابی دارد و می تواند گزینه خوبی برای عید نوروز شما باشد. با استفاده از این دستور دیگر نیازی به داغ زدن این تارت ندارید و به سادگی می توانید آن را تهیه کنید. امروز در فودرز طرز تهیه تارت نارگیلی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خمیر تارت
کره | 100 گرم |
پودر قند | 40 گرم یا 1/4 پیمانه |
آرد | 180 گرم یا 1 و 1/4 پیمانه |
زرده تخم مرغ | 25 گرم یا 1 عدد |
وانیل یا پودر هل | 1/4 ق چای خوری |
مواد لازم برای تهیه تارت نارگیلی
پودر نارگیل چرب | 70 گرم یا 1 پیمانه |
پودر قند | 100 گرم یا 2/3 پیمانه |
روغن مایع | 50 گرم یا 1/4 پیمانه |
سفیده تخم مرغ | 50 گرم یا 2 عدد |
آبلیمو | 1/2 ق چای خوری |
طرز تهیه تارت نارگیلی
مرحله اول: تهیه خمیر تارت
کره را از قبل از یخچال خارج کنید تا نرم و کمی شل شود سپس کره را در یک کاسه بریزید و با دور تند همزن برقی هم بزنید سپس پودر قند الک شده را اضافه کرده و هم بزنید تا یک ترکیب یکدست و پوک حاصل شود.
مرحله دوم: استراحت دادن به خمیر
زرده تخم مرغ و وانیل را به مواد بیفزایید و خوب ترکیب کنید. آرد را نیز الک کرده و در طی چند مرحله اضافه کنید و مخلوط کنید سپس با دست کمی خمیر را ورز داده و در یک کیسه فریزر خمیر را پهن کرده و به مدت 1 ساعت در یخچال به خمیر استراحت دهید.
مرحله سوم: تهیه رویه نارگیلی
ابتدا پودر نارگیل را در یک کاسه بریزید و به آن پودر قند الک شده و سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن به قدری هم بزنید تا به خوبی مواد ترکیب شوند. روغن را در یک تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم شود سپس بلافاصله آن را به مواد اضافه کنید و ترکیب کنید و در آخر آبلیمو را بیفزایید و مواد را در قیف قنادی بریزید وبه مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم: پخت تارت نارگیلی
خمیر های تهیه شده را با قالب دلخواه قالب بزنید و قیف را از یخچال خارج کرده و مواد نارگیلی را روی خمیر های قالب زده پایپ کنید و در سینی فر چیده و به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بزارید تا به خوبی بپزد.
مرحله پنجم: پخت تارت نارگیلی در تابه
در ابتدا کف یک تابه کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینی ها را روی آن چیده سپس تابه را روی گاز قرار دهید. یک شعله پخش کن نیز روی شعله گاز قرار داده و حرارت را ملایم کنید. مدت زمان لازم برای پخت شیرینی تقریبا 25 الی 20 دقیقه می باشد.
فوت و فن های طرز تهیه تارت نارگیلی
- اگر آخر پخت تارت شما رنگ نگرفت به مدت 2 دقیقه گریل را روشن کنید.
- اگر از فر برقی یا تستر استفاده می کنید دما باید روی 160 درجه باشد و به مدت 15 الی 20 دقیقه شیرینی بپزد.