طرز تهیه باقلوا هندی

باقلوا هندی یکی از باقلوا های ساده و در عین حال ساده است که شما می توانید آن را به راحتی و در زمان کمی تهیه و میل کنید. رنگ و عطر این باقلوا واقعا بینظیر است. این باقلوا را می توانید در ظرف درب دار در یخچال به مدت 3 الی 4 هفته نگهداری کنید. امروز در فودرز طرز تهیه باقلوا هندی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

روغن جامد 100 گرم یا 1/2 لیوان
پودر قند 2/3 لیوان یا 120 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پودر نارگیل آسیاب شده 1 لیوان یا 100 گرم
آرد 2 لیوان یا 300 گرم
پودر هل 1 ق چای خوری
زعفران دم کرده مقداری
شکر کمی برای تهیه شربت باقلوا
آب و گلاب مقداری

طرز تهیه باقلوا هندی

مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم

روغن را در یک ظرف بریزید و به آن پودر قند الک شده را اضافه کنید و با همزن برقی به خوبی هم بزنید تا پوک و یکدست شود. تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با همزن هم بزنید وقتی به طور کامل ترکیب شد آن را به مواد ترکیب شده اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

مرحله دوم: اضافه کردن آرد

پودر نارگیل و هل را همراه زعفران به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید و در آخر آرد الک شده را اضافه کنید و اول با همزن هم زده سپس خمیر را با دست جمع کنید. خمیر را در سینی فر مخصوص باقلوا پهن کرده و با چاقو به شکل لوزی برش بزنید.

مرحله سوم: پخت باقلوا

باقلوا را در فر با دمای 160 درجه به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا به خوبی بپزد و وقتی روی آن طلایی شد از فر خارج کنید. برای تهیه شربت باقلوا ابتدا آب و گلاب را همراه شکر در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس شربت را به باقلوا اضافه کرده و به مدت 12 ساعت صبر کنید تا آماده شود.

فوت و فن های طرز تهیه باقلوا هندی

  1. به جای نارگیل می توانید از پودر مغزیجات دیگر نیز استفاده کنید.
  2. اگر قالب محصوص باقلوا نداشتید می توانید از ظرف پیرکس نیز استفاده کنید.
  3. برای تهیه شربت باقلوا می توانید از مقداری زعفران نیز استفاده کنید.
  4. اگر از فر برقی یا تستر استفاده می کنید دما باید روی 160 الی 165 درجه باشد و به مدت 35 تا 45 دقیقه بپزد.