باقلوا هندی یکی از باقلوا های ساده و در عین حال ساده است که شما می توانید آن را به راحتی و در زمان کمی تهیه و میل کنید. رنگ و عطر این باقلوا واقعا بینظیر است. این باقلوا را می توانید در ظرف درب دار در یخچال به مدت 3 الی 4 هفته نگهداری کنید. امروز در فودرز طرز تهیه باقلوا هندی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
روغن جامد | 100 گرم یا 1/2 لیوان |
پودر قند | 2/3 لیوان یا 120 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر نارگیل آسیاب شده | 1 لیوان یا 100 گرم |
آرد | 2 لیوان یا 300 گرم |
پودر هل | 1 ق چای خوری |
زعفران دم کرده | مقداری |
شکر | کمی برای تهیه شربت باقلوا |
آب و گلاب | مقداری |
طرز تهیه باقلوا هندی
مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم
روغن را در یک ظرف بریزید و به آن پودر قند الک شده را اضافه کنید و با همزن برقی به خوبی هم بزنید تا پوک و یکدست شود. تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با همزن هم بزنید وقتی به طور کامل ترکیب شد آن را به مواد ترکیب شده اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مرحله دوم: اضافه کردن آرد
پودر نارگیل و هل را همراه زعفران به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید و در آخر آرد الک شده را اضافه کنید و اول با همزن هم زده سپس خمیر را با دست جمع کنید. خمیر را در سینی فر مخصوص باقلوا پهن کرده و با چاقو به شکل لوزی برش بزنید.
مرحله سوم: پخت باقلوا
باقلوا را در فر با دمای 160 درجه به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا به خوبی بپزد و وقتی روی آن طلایی شد از فر خارج کنید. برای تهیه شربت باقلوا ابتدا آب و گلاب را همراه شکر در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس شربت را به باقلوا اضافه کرده و به مدت 12 ساعت صبر کنید تا آماده شود.
فوت و فن های طرز تهیه باقلوا هندی
- به جای نارگیل می توانید از پودر مغزیجات دیگر نیز استفاده کنید.
- اگر قالب محصوص باقلوا نداشتید می توانید از ظرف پیرکس نیز استفاده کنید.
- برای تهیه شربت باقلوا می توانید از مقداری زعفران نیز استفاده کنید.
- اگر از فر برقی یا تستر استفاده می کنید دما باید روی 160 الی 165 درجه باشد و به مدت 35 تا 45 دقیقه بپزد.