شیرینی رسپیری یکی از شیرینی هایی است که ماندگاری بالایی دارد و شما می توانید آن را با طعم های نسکافه ای و قهوه ای تهیه کنید و از آن در پذیرایی های خود استفاده کنید. بافت این شیرینی بسیار ترد و نرم است و دهان آب می شود. امروز در فودرز طرز تهیه شیرینی رسپیری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
کره | 125 گرم |
آرد | 125 گرم یا 1 لیوان سرخالی |
نشاسته ذرت | 25 گرم یا 3 ق غذا خوری |
پودر قند | 25 گرم یا 2 ق غذا خوری |
پودر نسکافه فوری یا پودر قهوه | 1 ق مربا خوری |
آب گرم | 1 ق غذا خوری |
وانیل | 1/4 ق چای خوری |
شکلات چیپسی نسوز | به میزان لازم |
طرز تهیه شیرینی رسپیری
مرحله اول: ترکیب کردن مواد
کره را از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط رسیده و نرم شود سپس پودر قند را الک کرده و به همراه وانیل به کره اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا پوک و سبک شود. پودر نسکافه را به همراه آب گرم در یک لیوان خل کرده و سپس به مواد ترکیب شده بیفزایید.
مرحله دوم: اضافه کردن نشاسته ذرت و آرد
نشاسته ذرت را الک کرده و کم کم به مواد بیفزایید و هم بزنید تا ترکیب شوند. در ادامه آرد را نیز الک کرده و در چند مرحله به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. مواد تهیه شده را در قیف قنادی ریخته و یک ماسوره روی آن قرار داده سپس در سینی فر با فاصله از هم پایپ کنید.
مرحله سوم: پخت شیرینی در فر
روی شیرینی ها شکلات چیپسی نسوز قرار دهید سپس سینی فر را در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها به خوبی بپزد.
مرحله چهارم: پخت شیرینی در تابه
ابتدا یک کاغذ روغنی روی تابه دو طرفه قرار داده و شیرینی ها را در آن بچینید و یک دمکنی روی درب تابه قرار داده و تابه را روی حرارت ملایم بزارید تا به خوبی بپزد تا آماده شود.
فوت و فن های طرز تهیه شیرینی رسپیری
- اگر شکلات چیپسی در دسترس نبود می توانید برای تزیین روی شیرینی از مقداری تخم خرفه نیز استفاده کنید.
- اگر از فر برقی یا تستر برای پخت شیرینی استفاده می کنید دما باید روی 150 الی 155 درجه باشد.
- برای اینکه مواد بهتر با هم ترکیب شوند قبل از شروع به تهیه شیرینی مواد را از یخچال خارج کرده تا هم دمای محیط شوند.