شیرینی دادلی دارای بافتی نرم و لطف است که می توانید از آن برای پذیرایی های خود استفاده کنید. این شیرینی به راحتی تهیه می شود و می توانید با انواع شکلات و مارمالاد روی آن را تزیین کنید. امروز در فودرز طرز تهیه شیرینی دادلی را به شما اموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
پودر قند | 1/3 پیمانه یا 50 گرم |
روغن جامد | 1/4 پیمانه یا 40 گرم |
کره | 50 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | نوک ق چای خوری |
آرد نخودچی | 1/3 پیمانه یا 30 گرم |
آرد سفید | 1 پیمانه یا 130 گرم |
ژله بریلو یا مارمالاد | به میزان لازم |
شکلات شیری و قهوه ای برای تزیین | به میززان دلخواه |
طرز تهیه شیرینی دادلی
مرحله اول: ترکیب کردن مواد شیرینی
روغن جامد و کره را در یک کاسه بریزید و پودر قند را در آن الک کنید. مواد را به 2 الی 3 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ شود. سپس زرده و وانیل را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید تا به خوبی مخلوط و یکدست شوند. آرد نخودچی را نیز الک کرده و به مواد ترکیب شده اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم: اضافه کردن آرد
آرد سفید را نیز الک کرده و کم کم اضافه کنید و خمیر را هم بزنید تا یک خمیر نرم و لطیف تهیه شود. به اندازه 1 قاشق چای خوری از خمیر برداشته و در وسط دست خود گرد کنید. با استفاده از نی یک حفره در وسط آن ایجاد کنید.
مرحله سوم: پخت شیرینی دادلی در فر
شیرینی ها را در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها به خوبی بپزد. بعد از پخت صبر کنید تا کمی خنک شود سپس از سینی فر جدا کرده و بریلو یا مارمالاد را در قیف قنادی ریخته و در حفره ایجاد شده پایپ کنید. شکلات شیری و قهوه ای را جداگانه ذوب کنید و روی شیرینی ها را با آن تزیین کنید.
مرحله چهارم: پخت شیرینی دادلی در تابه
در ابتدا کف یک تابه کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینی ها را روی آن چیده سپس تابه را روی گاز قرار دهید. یک شعله پخش کن نیز روی شعله گاز قرار داده و حرارت را ملایم کنید. مدت زمان لازم برای پخت شیرینی تقریبا 15 الی 20 دقیقه می باشد.
فوت و فن های طرز تهیه شیرینی دادلی
- توجه داشته باشید که باری هم زدن شیرینی نباید خمیر را ورز دهید چون باعث روغن انداختن شیرینی شما می شود و بعد از پخت شیرینی شما خشک می شود.
- برای تزیین روی شیرینی ها از پودر پسته یا ترافل های رنگی نیز می توانید استفاده کنید.
- شما می توانید به جای وانیل از مقداری پوست پرتقال رنده شده برای طعم دهی به شیرینی استفاده کنید.