شیرینی ساوارین یکی از شیرینی های شیک و مجلسی است که به آسانی قابل تهیه در منزل است. از این شیرینی برای پذیرایی های های خود به ویژه عید نوروز می توانید استفاده کنید و لذت ببرید. امروز در فودرز طرز تهیه شیرینی ساوارین را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
کره | 125 گرم |
پودر شکلات | 15 گرم |
آرد | 165 گرم |
نشاسته ذرت | 140 گرم |
پودر قند | 60 گرم |
کره بادام زمینی | 2 ق غذا خوری |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
بادام خرد شده | به میزان لازم |
طرز تهیه شیرینی ساوارین
مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم
ابتدا تمام مواد را از یخچال خارج کرده تا هم دمای محیط شود. کره را در یک کاسه ریخته و پودر قند را در کاسه الک کنید و با دور تند همزن به مدت چند دقیقه هم بزنید تا یک ترکیب پوک و سبک حاصل شود. سپس زرده و وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شود.
مرحله دوم: اضافه کردن سایر مواد
نشاسته ذرت را به مواد بیفزایید و دوباره خوب هم بزنید سپس آرد و پودر شکلات را در الک ریخته و به مواد اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید. برای هم زدن می توانید از دست خود نیز استفاده کنید اما نباید خیلی خمیر را با دست ورز دهید چون به روغن می افتد و شیرینی شما بعد از پخت خشک می شود.
مرحله سوم: پخت شیرینی در فر
شیرینی ها را به شکل دلخواه قالب زده و در سینی فر چرب شده بچینید و در فر با دمای 185 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید تا به خوبی بپزد. برای تزیین روی شیرینی می توایند از کارامل یا کرم لوتوس و بادام خرد شده به همراه سایر مواد استفاده کنید.
مرحله چهارم: پخت شیرینی بدون فر
ابتدا یک کاغذ روغنی روی تابه دو طرفه قرار داده و شیرینی ها را در آن بچینید و یک دمکنی روی درب تابه قرار داده و تابه را روی حرارت ملایم بزارید تا به خوبی بپزد تا آماده شود.
فوت و فن های طرز تهیه شیرینی ساوارین
- اگر به کره بادام زمینی حساسیت دارید می توانید از کرم لوتوس نیز استفاده کنید.
- حتما بعد از هم زدن ظرف را دورگیری کنید تا تمام مواد یکدست باشند.
- اگر از فر برقی یا تستر استفاده می کنید دما باید روی 170 درجه باشد و شیرینی به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزد.
- برای تزیین روی این شیرینی می توانید از گردو خرد شده به همراه سایر مواد نیز استفاده کنید.