سالاد آلمانی یکی از سالاد های آسان است که با استفاده از سیب زمینی و سوسیس به همراه سایر مواد تهیه می شود. اسم دیگر این سالاد کارتوفل نیز می باشد. سالاد آلمانی می تواند یک پیش غذای خوب برای مجالس و مهمانی های شما باشد. استفاده از شوید و پیازچه در این سالاد باعث شده تا این سالاد یک عطر متنوع و خوب داشته باشد و آن را خاص تر کند. امروز در فودرز طرز تهیه سالاد آلمانی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
سیب زمینی | 3 عدد |
سوسیس کوکتل | 5 عدد |
شوید،تره و پیازچه | 150 گرم |
آبلیمو | 4 ق غذا خوری |
خیار شور | 3 عدد |
سس مایونز | 5 تا 6 ق غذا خوری |
نمک | 2 ق چای خوری |
فلفل سیاه | 1 تا 2 ق چای خوری |
پابریکا | 1 ق چای خوری |
طرز تهیه سالاد آلمانی
مرحله اول: آب پز کردن سیب زمینی ها و سرخ کردن سوسیس ها
ابتدا سیب زمینی ها را با آب شسته سپس در یک قابلمه بریزید و به آن مقداری آب اضافه کنید و درب آن را قرار داده و قابلمه را روی گاز قرار دهید تا بپزد و سیب زمینی ها آب پز شود. سوسیس را نیز حلقه ای خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن ریخته و سوسیس ها را در آن سرخ کنید.
مرحله دوم: خرد کردن سیب زمینی ها
سیب زمینی ها را بعد از پخت پوست کرده و با چاقو مربعی برش بزنید و در یک کاسه بریزید. سوسیس سرخ شده را نیز اضافه کنید. تره و پیازچه را همراه شوید خرد کنید و به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
مرحله سوم: تهیه سس
سس مایونز را در یک کاسه بریزید و به آن خیار شور خرد شده را اضافه کنید سپس نمک و فلفل را همراه پابریکا افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید. سس تهیه شده را به مواد سالاد اضافه کنید و در آخر مقداری آبلیمو به سالاد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
فوت و فن های طرز تهیه سالاد آلمانی
- به جای سوسیس کوکتل از انواع سوسیس های دیگر نیز می توانید استفاده کنید.
- بهتر است بعد از تهیه این سالاد مقداری آن را در یخچال قرار دهید سپس سرو کنید.
- اگر می خواهید یک سالاد آلمانی رژیمی تهیه کنید باید از سس مایونز بدون چربی استفاده کنید.
- برای اینکه این سالاد سالم تر شود می توانید از مرغ آب پز شده و باید آن را ریش ریش کنید نیز استفاده کنید و سوسیس را حذف یا به صورت ترکیبی از آن استفاده کنید.